PONOVNO ZAJEDNO: / Niko Kovač u Eintracht dovodi svog miljenika iz izborničkih dana

Image

U vrijeme dok je obnašao dužnost izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač prilično je simpatizirao igru Ante Rebića.

30.6.2016.
18:04
VOYO logo

Nakon što je u prošloj sezoni kroz doigravanje izborio s Eintrachtom ostanak u njemačkom nogometnom prvenstvu, Kovač se pred početak nadolazeće trudi osnažiti momčad kako ona ne bi drhtala u posljednjim kolima. Rebić, 22-godišnjak ugovorno vezan za Fiorentinu koji je prošlu sezonu odradio u redovima Hellas Verone se pritom spominje kao klupsko pojačanje.

Čeka se potvrda

Allgemeine Zeitung podsjeća da je Rebić u sezoni 2014/15 nastupao za njemačkog drugoligaša RB Leipzig u čijem je dresu sakupio deset ligaških i jednu utakmicu u tamošnjem Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Postignut je dogovor s igračem, ali posao još nije priveden kraju", kazao je sportski direktor kluba Bruno Hübner.

Jedan gol u sezoni

Njemački izvori dodaju da će se Rebić u Frankfurtu pojaviti već ovaj tjedan kako bi na liječničkim pregledima dokazao spremnost. Dodaje se da je još upitno hoće li stići na posudbu ili je u pitanju kupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme izborničkog mandata Kovač je Rebića vodio na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine i s klupe ga koristio u svim trima utakmicama u skupini A.

U dresu Hellas Verone Rebić je prošle sezone odigrao 14 ligaških utakmica. Postigao je jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo