POJAVILA SE NOVA, JOŠ ŠOKANTNIJA SNIMKA PADA HELIKOPTERA VLASNIKA LEICESTERA: / Upozoravamo – video nije za one osjetljive

Image
Foto: Screenshot: 'The Sun'

Nova snimka pada helikoptera vlasnika Leicester Cityja

30.10.2018.
21:28
Screenshot: 'The Sun'
VOYO logo

Najtiražniji britanski tabloid The Sun objavio je novu, još šokantniju snimku pada helikoptera vlasnika Leicester Cityja Vichaija Srivaddhanaprabhaija, koji je poginuo u strašnoj nesreći koja je pogodila Englesku u subotu navečer. Na snimci se može vidjeti kako je helikopter uzletio s terena igrališta i u početku letio iznad njega, prije nego što je pao u "spirali" i pritom se zapalio.

LEICESTER SLUŽBENO POTVRDIO: ‘Vlasnik kluba poginuo je u padu helikoptera, nitko nije preživio nesreću’

Misteriozan bijeli dim

Navodno je do nesreće došlo zbog problema sa stražnjim rotorom na helikopteru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je trenutak kad je helikopter, u kojem se nalazio vlasnik i milijarder Leicester Cityja, uzletio s terena, nakon čega se počeo nekontrolirano ponašati i naposljetku pao na tlo. Na snimci se može vidjeti kako se prilikom uzljetanja helikoptera, pojavljuje misteriozan bijeli dim za koji su izvori rekli kako je bezopasan i kako vjerojatno neće biti povezan s uzrokom ove tragedije", piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester tuguje

Cijeli Leicester i Engleska ovih se dana opraštaju od poginulih kraj stadiona King Power. Živote su u nesreći izgubili su, uz spomenutog predsjednik tamošnjeg kluba Vichai Srivaddhanaprabha, i njegovi suradnici Nursara Suknamai i Kaveporn Punpare, pilot Eric Swaffer i kopilotkinja Izabela Roza Lechowicz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirljiv oproštaj od poginulog Vichaija igrači i osoblje Leicestera upriličili su na travnjaku King Powera. Grad je doista zavijen u crno, navijači itekako dobro znaju što je Vichai Srivaddhanaprabha učinio za njih, ne samo za klub, nego i za grad jer je donirao novce gradskim bolnicama i ustanovama.

Zvijezde Leicestera teško su mogli suspregnuti suze

Momčad senzacionalnog prvaka Engleske iz 2016. godine u ponedjeljak se okupila pred stadionom kako bi odala počast predsjedniku koji ih je 2016. odveo do te povijesne titule prvaka Engleske. Engleski napadač Jamie Vardy, danski vratar Kasper Schmeichel, Harry Maguire i drugi igrači “lisica” teško su mogli suspregnuti suze. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo