NUDILI IM I ŠAHOVNICU / Pogledajte na što sliči navodni novi dres srpske reprezentacije. Njihovi navijači se zgražaju i brutalno sprdaju: 'Užas i noćna mora'

Image
Foto: Profimedia

Dres je uglavnom cijeli crvene boje i ima neke zlatne detalje oko rukava i kragne

27.7.2022.
11:45
Profimedia
VOYO logo

Reprezentativci Srbije još uvijek ne znaju u kakvim će dresovima igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem ove godine. Međutim, dres je objavljen na službenoj stranici Pume, proizvođača koji surađuje sa srpskom reprezentacijom i on je pušten u prodaju u SAD-u, ali je povučen nakon loših reakcije iz prodaje.

Dres je uglavnom cijeli crvene boje i ima neke zlatne detalje oko rukava i kragne, ali nimalo ne sliči na dresove kakve je ranije nosila Srbija i navijači su podosta ogorčeni. Pišu kako ih dres podsjeća na dresove Albanije, Crne Gore i Poljske. Ako je vjerovati slikama koje kruže društvenim mrežama, dres uistinu nije bog zna kakve kvalitete i uistinu nimalo ne podsjeća na ranija izdanja srpskih dresova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi su, kao što smo rekli, vrlo burno reagirali na ovaj dizajn i izdvojit ćemo samo neke od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jezivo. Trebaju se svi u Savezu sramiti što su dopustili da ovo bude novi dres. Izgledamo kao Crna Gora s poljskim grbom", "Užas i noćna mora", "Zlatna boja kao da smo Crna Gora", "Dres je užas, ne znam je li crnogorski ili albanski", "Što je ovo?", "Veći je natpis Puma na dresu nego Srbija, kao da su nas htjeli poniziti", "Katastrofa", "Je li ovo neslana šala", "Kaos je mala riječ", "Još malo pa ko albanski", "Ovo je za robiju"...

Ipak, srpski Kurir tvrdi da Srbija ipak neće zaigrati u ovom dresu. "Kurir je imao uvid u finalnu verziju dresa i prvi dojam je da to nije onakav izgled kakav smo vidjeli na društvenim mrežama. Dres izgleda neusporedivo bolje i vjerojatno će i sami komentari biti drugačiji od kraja kolovoza kada dres bude predstavljen", piše srpski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjeli im staviti šahovnicu

Isto tako, izvor za Kurir tvrdi da je Srbiji bio ponuđen i dizajn koji uključuje, pazite sada, šahovnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijedlog za opremu Srbije bio je sa šahovnicom na rukama. Da, ne šalim se, to je bila dizajnerska ideja za trenirke Srbije koja je poslana u savez. Možete samo zamisliti što bi se dogodilo da su nogometaši izašli u tako nečemu na trening ili utakmicu. Prethodnih godina zaprimili smo i dosta žalbi da je kvaliteta izuzetno loše, a za pojedine trenirke rečeno je da su više pidžame za spavanje nego oprema za trening", rekao je izvor za Kurir.

"Ne gledaju na Srbiju kao na važno tržište pa je u skladu s time takav i naš odnos - podcjenjivački. Sve što rade je neozbiljno. Od kvalitete opreme, pa do kašnjenja, pokretanja prodaje, ne poštivanja ugovora i ostalog", naglasio je još sugovornik Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Kurira su tražili komentar od NS Srbije, ali odgovor je vrlo štur. "Poštujemo ugovor i nemamo pravo bilo što komentirati na tu temu", poručili su.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo