Guardiola progovorio o Mandži i poručio da ga ne da nikome

6.1.2014.
12:23
VOYO logo

Sve je započelo s navodnim interesom Real Madrida. Najintezivnije se pisalo o Juventusu, a posljednjih dana navodno i Arsenal prati sjajnog golgetera.

Svi su se oni pomamili za Hrvatom zbog skorašnjeg dolaska u Bayern Poljaka Roberta Lewandowskoga. Svi su oni u tome vidjeli lakšu mogućnost dolaska do Mandžukića koji je zadnjih godina prvi strijelac bavarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bayerna Josep Guardiola nikada nije bio pretjerano nogometno zaljubljen u Mandžukića, ali ovotjedne riječi popularnog Pepa mijenjaju donekle pogled na hrvatskog napadača.

"Mario je mentalno snažan nogometaš. On je naš glavni strijelac i što je možda najvažnije, on ima ugovor s nama. Sve u svemu, Mandžukić ostaje kod nas, u Bayernu", kratak je i jasan bio Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da će Lewandowski ostati u Borussiji do kraja sezone, Bayern neće u siječnju prodati Mandžukića. Možda tek po završetku ove sezone", rekao je menadžer Arsenala Arsene Wenger. Nakon 13 dana odmora nogometaši Bayerna vratili su se obvezama u klubu. Mario Mandžukić i društvo u nedjelju su iz Münchena otputovali u Dohu gdje će se pripremati za drugi dio sezone.

Tamo će odigrati i dvije prijateljske utakmice, 9. siječnja protiv Al-Merrikha, a četiri dana kasnije i protiv Kuwait Sporting Cluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u ponedjeljak je Bayern na treningu posjetio legendarni španjolski napadač Raul.

Dobra vijest za Bavarce je to što se veznjak Bastian Schweinsteiger vratio trkaćim treninzima nakon oporavka od operacije gležnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se da će sve ići brzo i da će za dva do tri dana moći trenirati s momčadi", rekao je sportski direktor Bayerna Matthias Sammer.

Bayern će proljetni dio prvenstva otvoriti na gostovanju kod Borussije u Mönchengladbachu 24. siječnja. (Vlm)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo