OVAKVOG ZLATANA JOŠ NISMO VIDJELI: / Ibrahimović porukom uzdrmao Italiju - 'Zapamtite! Ako virus ne dođe po Zlatana...'

Image
Foto: Profimedia

Zlatan se priključio humanitarnim akcijama koje su preplavile Italiju

18.3.2020.
15:29
Profimedia
VOYO logo

Legendarni švedski napadač, Zlatan Ibrahimović, proživljava, kao i svi stanovnici Italije, teške životne trenutke. Nalazi se u srcu epidemije koronavirusa koja je tu zemlju u potpunosti paralizirala i praktički odsjekla od ostatka Europe i svijeta.

Ibrahimović je jako povezan s Italijom, igrao je za Juventus, Inter i Milan u dva navrata, a vratio se ove zime kako bi crno-crvenima pomogao vratiti staru slavu. Nitko nije niti slutio da će nekoliko tjedana kasnije Milan biti devastiran smrtonosnim virusom, tako da danas više nitko niti ne razmišlja o renesansi Milana, pa čak niti Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatanova akcija

Zlatan se priključio humanitarnim akcijama koje su preplavile Italiju, a preko svojeg je Instagram-profila pozvao svojih 42 milijuna pratitelja da pomognu Italiji u borbi i oporavku od smrtonosnog virusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Italija mi je uvijek davala toliko puno i u ovom dramatičnom trenutku, a ja želim vratiti još više zemlji koju volim. Odlučio sam pokrenuti akciju prikupljanja pomoći i medicinske opreme za bolnice. Situacija je ozbiljna pa pozivam i računam na velikodušnost i solidarnost svih znanih i neznanih, prije svega mojih prijatelja profesionalnih sportaša, neka pomognu koliko god mogu kako bi izbacili ovaj virus. Zajedno možemo pomoći bolnicama, doktorima i medicinskim sestrama, koji svakodnevno nesebično spašavaju naše živote. Zapamtite! Ako virus ne dođe po Zlatana, Zlatan će doći po virus", rekao je u svom stilu Zlatan.

Spomenimo kako je u kratkom roku video skupio gotovo 800 tisuća lajkova, a u nekoliko sati njegova akcije više od 110 tisuća eura. Možete ju podržati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo