'Osjećali smo se jadno i bijedno. Ovo je katastrofa!'

Trebao je to biti oproštaj tri živuće legende Željezničara od nogometne karijere.

7.10.2011.
17:10
VOYO logo

Tuča, udaranje, topovski udari, kamenje i baklje umjesto aplauza i navijanja. Dan poslije, Sarajevom kruže pitanja: Tko je kriv? Tko je režirao i inicirao incident? I kome je sve ovo potrebno? Najprije Banja Luka, zatim Mostar, a sada i Sarajevo. Radi li neko smišljeno i koji je krajnji cilj?

"Jadno i bijedno smo se svi osjećali", kazao je Bulend Biščević, koji nije mogao pronaći riječi za opisati ono što se dešavalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Katastrofa za sve. Ljudima iz Hajduka je bilo žao zbog svega što se desilo, jer su u Sarajevo došli da uveličaju Željin rođendan. Ovo je šok i za njih. Samo nekoliko sati prije svega su se šetali gradom, gdje su ih Sarajlije grlile i slikali se s njima i onda se dese neredi. Nitko se ovome nije nadao, jer su Splićani naši prijatelji. Ovo je strahota i ovo nisu napravili pravi navijači Hajduka, oni koji su meni slali poruke podrške i zaželjeli mi lijep oproštaj. Ipak, umjesto proslave, gledali smo nerede, a trebao je to biti spektakl", kaže bivši nogometaš Hajduka, danas 36-godišnjak.

Inače, Bijeli su pred početak utakmice trebali uručiti prigodan poklon Biščeviću, koji je za ovaj klub igrao šest mjeseci. Donijeli su mu Splićani zlatni dres sa njegovim imenom i brojem 21 kojeg je nosio u Hajduku, ali želja im se nije ispunila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli su mi uručiti dres na terenu, pred navijačima, ali su morali to uraditi nasamo. Hvala im što su se sjetili", dodao je Biščević koji ni sam nije mogao shvatiti što se zapravo sve izdešavalo na Grbavici.

Vezani članci:

arti-201110061062006 arti-201110060708006 arti-201110061001006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo