Optužbe na Mamićev račun kakve još niste čuli!

28.9.2011.
20:59
VOYO logo

Dinamo nakon poraza od Lyona u Ligi prvaka očekuje domaći susret sa Šibenikom, a Bad Blue Boysi su uoči te utakmice objavili priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"Pred nama je još jedna utakmica na našem stadionu, na našem sjeveru koji je postao trn u oku onima koji su naš klub pretvorili u svoju privatnu agenciju za bogaćenje uz pomoć neskrivenog i očitog sponzoriranja od strane gradske i državne vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima njima smeta to što ne želimo pognuti glavu ni pred kim i što se ne bojimo reći na glas ono što mislimo pa nam je tako prošli petak na utakmici s Lokomotivom zabranjen unos poruke s podrškom hrvatskom branitelju Veljku Mariću osuđenom na 12 godina zatvora za ratni zločin u Beogradu.

Čak je i hrvatska trobojnicima nekome zasmetala, a simptomatično je da je uz megafon te najobičnije kartonske kutije zabranjena i zastava 'protiv regionalne lige'. Sve upućuje da će HNL, kao i Veljko Marić, postati još jedna žrtva 'pomirbe u regionu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo našeg kluba na čijem je čelu pomahnitali ratni profiter nedugo nakon tog skandala poručilo je nimalo dvosmisleno da nismo poželjni na našem stadionu zbog navodno spaljenih 20 stolica. Samogasivih.

A mi vodstvu kluba i ovim putem obećavamo da ćemo rasti svakim danom, da će ideja o velikom Dinamu svih njegovih navijača prerasti u epidemiju koja će se preliti i van granica RH, te da će svi zajedno odgovarati za sustavno uništavanje klupskog identiteta i pokušaje da se Dinamov navijački korpus posvađa i međusobno podijeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to će najveću ulogu imati oni sami jer svakim njihovim udarcem ispod pojasa raste naš inat, naša odlučnost i jača naš stav da svoj klub očistimo od uhljeba koji u Dinamu vide isključivo privatni interes i prečicu do bogaćenja.

Njihovim sponzorima i saveznicima iz gradske i državne vlasti poručujemo da ćemo i dalje uzdignute glave i s ponosom veličati vrijednosti kao što su Domovinski rat i hrvatski branitelji, kao i da njih smatramo odgovornima za bezakonje i štićenje privatnih interesa u našem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto poručujemo i budućim vlastima. Sjever se budi, raste i postaje simbol otpora svim neprijateljima ideje o Dinamu svih njegovih navijača te svima koji u njemu vide osobni interes.

Sve svoje prijatelje, dinamovce sa svih tribina pozivamo da samo zbog Dinama zanemare svoje osobne razloge iz kojih i dalje zaobilaze Maksimir i da nam se pridruže na Sjeveru i ponesu Hrvatske stjegove i ostala nacionalna obilježja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svoj klub, njegovu čast i njegov opstanak smo svi jednako odgovorni."

SVI NA SJEVER! Dinamo Svetinja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109280238006 arti-201109170446006 arti-201109140553006 arti-201108300511006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo