Neymar: 'Jako smo patili, ovo nikad nisam osjetio'

'Moje suze poslije svake utakmice su od radosti, ali nikada ranije nisam osjetio toliku patnju kao u susretu protiv Čilea', rekao je brazilski nogometaš Neymar.

29.6.2014.
17:36
VOYO logo

Brazil je u subotu postao prvi četvrtfinalist Svjetskog prvenstva, ali tek nakon što je u lutriji jedanaesteraca izbacio neugodni Čile. Neymar nije postigao pogodak u utakmici, ali je zato zabio jedanaesterac u finalnoj seriji, nakon čega je vratnica pomilovala Brazil i poslala ga u četvrtfinale.

"Patili smo se jako na travnjaku. Sve što se događalo bila je čista emocija. U ovom sam susretu doživio sve. Primao sam udarce, hvatali su me grčevi, pucao sam vrlo važan jedanaesterac... Sada se samo želim odmoriti", rekao je Neymar, koji ni u jednom trenutku nije osjećao strah od poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na situaciju, pritisak i sve što nas je okruživalo nisam osjećao nikakav strah. Želja za pobjedom je suzbila isti. Znali smo da igramo protiv vrhunske reprezentacije i nismo se bojali", rekao je 22-godišnji Brazilac, od kojeg cijela nacija očekuje da donese prvi trofej prvaka svijeta od 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo