NESLOMLJIVI MANDŽUKIĆ POPUT PRAVOG RATNIKA: / Super Mario protiv Islanda i sa povezom na desnoj ruci

Image

Ponajbolji hrvatski napadač Mario Mandžukić večeras će protiv Islanda na praznom Maksimiru istrčati s povezom na desnoj ruci, javlja 24 sata.

12.11.2016.
17:14
VOYO logo

S povezom na desnoj ruci Mario Mandžukić igrao je za Juventus protiv Chieva prošlog vikenda i - zabio je gol. S istim tim povezom istrčat će Mandžo i večeras na Maksimir u 18 sati protiv Islanda u sklopu 4. kola skuine I kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine.

UŽIVO: ČAČIĆ U POSLJEDNI TRENUTAK ODLUČIO: Luka Modrić na klupi, šansu dao Kovačiću

Slomio košćicu u ruci

Mandžukić zaštitu na ruci nosi jer je slomio jednu košćicu, no ne brine ga to previše jer je konačno počeo zabijati i za raprezentaciju i za svoj Juventus. U posljednje dvije od tri utakmice za Staru damu Mandžo je dva puta bio strijelac i tako prekinuo post dug više od 740 minuta. Također, u posljednja dva susreta za Hrvatsku je ukupno zabio čak 4 gola (hat - trick Kosovu u Skadru i jedan pogodak Finskoj) te joj donio šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao i s maskom na licu zbog slomljenog nosa, stradavala su mu koljena, gležnjevi i mišići

Jedno vrijeme Mandžukić je igrao i s maskom na licu zbog slomljenog nosa, tijekom karijere stradavala su mu koljena, gležnjevi i mišići... Ali uvijek kad bi igrao, bez obzira koju ozljedu vukao i u kojem stanju nastupio, neosporno je da je Mandžo uvijek davao sve od sebe. Nadamo se da će tako biti i večeras protiv Islanda. A kad bi još zabio gol... Jer, njegovi golovi večeras su Hrvatskoj potrebni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo