NAJBOLJI IGRAČ PREMIER LIGE MOGAO BI PROPUSTITI SVJETSKO PRVENSTVO: / Egipatski savez napravio veliku grešku i ne želi ju priznati

Image
Foto: AFP

"Problem između Salaha i nogometnog saveza treba se riješiti na vrlo inteligentan način, ali se mora uzeti u obzir svako slovo zakona", rekao je Mido

24.4.2018.
17:24
AFP
VOYO logo

Najbolji igrač engleske Premier lige, Egipćanin, Mohamed Salah mogao bi zbog bizarnog razloga propustiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Za sve je kriv egipatski nogometni savez koji je na jednom svom plakatu iskoristio Salahovu sliku. Problem je što je reklama financirana od strane telekomunikacijske tvrtke WE, a Salah ima potpisan ugovor s drugom tvrtkom u istom polju, Vodafoneom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salahov agent Ramy Abbas ozbiljnost situacije potvrdio je na svom Twitter profilu napisavši sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo veliki problem sa savezom. Svaka neovlaštena upotreba autorskih prava mora biti kažnjena. Sve opcije su na stolu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovakvi problemi mogu uništiti bilo koju momčad'

U egipatskom nogometnom savezu smatraju da nisu prekršili nikakva pravila te da mogu koristiti sliku svojeg igrača u promidžbene svrhe. Legendarni napadač Egipta, Mido, komentirao je ovo situaciju:

"Problem između Salaha i nogometnog saveza treba se riješiti na vrlo inteligentan način, ali se mora uzeti u obzir svako slovo zakona. Vremenski period u kojem se problem dogodio je jako neugodan i kako se može jamčiti da ako Salah dobije odštetu, da i istu stvar neće tražiti i drugi igrači. Ovakve vrste problema mogu uništiti bilo koju momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neigranje Salaha zbog problema sa Savezom moglo bi biti velik problem za ambicije Egipta s obzirom na činjenicu da je Liverpoolov napadač u nevjerojatnoj formi te je po broju golova ove sezone uz bok Messiju i Ronaldu.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo