OPSEŽAN INTERVJU / Kovačić se izjadao u razgovoru za službene stranice Cityja: 'To mi se nije svidjelo, nije bilo lako'

Image
Foto: Profimedia

Ovog je ljeta napustio redove Chelseaja, a na 'inicijaciji' u novom klubu morao je pjevati...

1.8.2023.
19:24
Profimedia
VOYO logo

Mateo Kovačić bio je velika želja Pepa Guardiole, a sa Manchester Cityjem potpisao je četverogodišnji ugovor. Za službenu stranicu kluba dao je opsežan intervju...

Image
VATRENI DUO /

Kovačić indirektno pozvao City da 'odriješi kesu' i kupi Hrvata: 'Mislim da je spreman na ovaj korak'

Image
VATRENI DUO /

Kovačić indirektno pozvao City da 'odriješi kesu' i kupi Hrvata: 'Mislim da je spreman na ovaj korak'

"Prvi dan u klubu bio je jako lijep. Svi su me lijepo prihvatili, ne samo igrači već i stožer i svi ljudi koji rade u klubu. Osjećam se ugodno, sve je odlično. Čast je biti dio ovako uspješnog kluba. Nadam se da ću mu pomoći kako bi imao uspješnu sezonu", rekao je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicija u klubu je da igrači moraju proći ''inicijaciju'', koja se manifestira kroz pjevanje neke pjesme pred svima. Kovačić je izabrao Good Morning Beautiful od Stevea Holyja. "Da, morao sam to napraviti. Nije mi bilo lako, nije mi se svidjelo. Ali morao sam i dečki su bili dobri prema meni, tako da je to bio lijep trenutak", otkrio je Kovačić, napomenuvši kako tu pjesmu voli još od malena.

'City je velik klub'

Kao igrač Chelseaja, ''Kova'' je odigrao već pozamašan broj utakmica protiv Građana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"City je uvijek bio težak protivnik jer ima kvalitetne igrače. Nikad nam nije olakšao. Nevjerojatno je biti ovdje kao igrač Cityja. Momčad je organizirana momčad koja te stalno pritišće, zbog čega protiv njega nije lako igrati. Veselim se biti na strani Cityja. Pokušat ću raditi ono što je City radio protiv klubova u kojima sam ja prije igrao. Jedva čekam prvu utakmicu na Etihadu, no sada moram ići korak po korak na pripremama za novu sezonu."

Također, napomenuo je kako je igrao brojne velike derbije, naravno, hrvatski, talijanski, te španjolski, a izrazito se veseli i onom mančesterskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Kovačić je drugi Hrvat u Cityju, prvi je bio Vedran Ćorluka, a uskoro bi mu se mogao pridružiti i Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo