Mandžukić napušta Bayern za 25 milijuna eura?

Za kraj godine talijanski su mediji još jednom oživjeli priču o navodnom lovu Juventusa na hrvatskog reprezentativca i napadača Bayerna Marija Mandžukića.

28.12.2013.
13:57
VOYO logo

Podsjetimo, već dulje vrijeme u medijima na Apeninskom poluotoku traju nagađanja da će aktualni talijanski prvak sljedeće ljeto pokušati u svoje redove dovesti našeg 27-godišnjeg nogometaša.

Za nekoliko dana i službeno će biti objavljeno da napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski na ljeto dolazi u Bayern, što znači da će Mandžukić dobiti jaku konkurenciju u napadu. U Juventusu se navodno nadaju da će ga Bavarci stoga biti voljni pustiti nakon završetka aktualne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuttosport piše da je ovih dana i predsjednik Stare dameAndrea Agnelli dao zeleno svjetlo za projekt dovođenja hrvatskog napadača, te da je Juventus spreman iskrcati između 20 i 25 milijuna eura za odštetu.

U torinskom klubu, navodi Tuttosport, Mandžukića vide kao bitan faktor prema toliko željenom iskoraku u Ligi prvaka, a direktor Giuseppe Marotta bi već u siječnju mogao krenuti stvarati temelje za posao koji bi trebao biti realiziran na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo