MANDŽIN ISPAD: / Pogledajte kako je Realova zvijezda iznervirala hrvatskog napadača

Mario Mandžukić je u dvije četvrtfinalne utakmice Lige prvaka vodio velike bitke s braničima Real Madrida.

23.4.2015.
15:23
VOYO logo

Igrao je Mandžukić s bolnim gležnjem u obje utakmice, kao i uvijek pokazao veliki trud, ali nije uspio slomiti obranu europskog prvaka. Iskazao je, osim toga, i veliku dozu nervoze, posebno u prošlotjednom dvoboju na Vicente Calderonu kada je najprije 'popio' lakat od Sergija Ramosa, pa onda do kraja vodio 'rat' i s njim i s Danijem Carvajalom. Potonji ga je u jednom trenutku udario u prsa, špekuliralo se čak i da ga je ugrizao, ali na kraju se sve primirilo.

I u uzvratu je Mandžukić bio gotovo uvijek u blizini kad bi došlo do nekog 'koškanja', a nakon završetka utakmice se istaknuo i jednim nepotrebnim i nesportskim potezom. Igrači Reala su, logično, slavili pobjedu i plasman u polufinale, a hrvatskog je reprezentativca pritom posebno iznervirao Pepe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je protrčao pored Mandžukića i i sa stisnutom šakom skočio u zrak, a naš ga je napadač ljutito odgurnuo. Nije to bilo ništa strašno i nije, srećom, eskaliralo u neki veći sukob, ali mogao je Mandžukić i bez takvog ispada. Uostalom, ionako je u dijelu javnosti već stekao status 'igrača koji uzrokuje probleme' kako je to prošli tjedan u televizijskom komentaru rekao legendarni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo