MA UVJERENI SMO, BLOCKBUSTER SAMO TAKAV: / Snima se igrani film o Ibrahimoviću. Glumit će ga čak dvojica glumaca

Image
Foto: Profimedia

Dok Zlatan mete jaku konkurenciju tamo po Serie A i svakako u svom slučaju ispisuje povijest, u njegovoj rodnoj Švedskoj o njemu se snima igrani film

11.11.2020.
10:16
Profimedia
VOYO logo

Iako je već zagazio u 40. godinu života, legendarni Šveđanin, Zlatan Ibrahimović i dalje igra vrhunski nogomet i dapače predvodi svoj Milan prema mogućem novom naslovu prvaka Italije.

A dok Zlatan mete jaku konkurenciju tamo po Serie A i svakako u svom slučaju ispisuje povijest, u njegovoj rodnoj Švedskoj o njemu se snima igrani film. Zlatan je odavno već izdao i autobiografiju "Ja sam Zlatan" koja je poslužila kao temelj za filmski scenarij koji potpisuju Jakob Beckman i David Lagercrantz, a režira ga Jens Sjogren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the UEFA Europa League first round day three Group H football match between AC Milan and Lille (LOSC) at the Meazza stadium in Milan on November 5, 2020.,Image: 567608734, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Film se već snima, prvi kadrovi su odrađeni u Švedskoj, a nastavit će se u Amsterdamu gdje je Ibrahimović doživio svoj probitak u nogometnom svijetu u dresu Ajaxa.

Zanimljivo, Ibrahimovića će u filmu glumiti dvojica glumaca, oba albanskog porijekla. Zlatan u dobi od 11. do 13. godine bit će Dominic Bajrakteri Andersson, a Zlatan od 17. do 23. godine bit će Granit Rushiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo