VATRENI OPET NA UDARU / Legenda nemilosrdna: 'Stvar je u kvaliteti igrača, Šutalo ne zna riječi engleskog ni nizozemskog'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je ovo ljeto otišao iz Dinama u transferu 'teškom' 20,5 milijuna eura, ali nikako da opravda taj uloženi novac

10.10.2023.
13:06
Profimedia
VOYO logo

Josip Šutalo ovoga je ljeta otišao iz Dinama u transferu 'teškom' 20,5 milijuna eura, ali nikako da opravda taj uloženi novac. Vatreni je postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti kluba, a Ajaxova obrana nikad nije bila lošija, stoga ne treba čuditi da je prvi na 'streljani'.

Image
TEK STIGAO, A VEĆ GA TJERAJU /

Legende sasule paljbu po Vatrenom: 'Pošaljite ga doma, vidite koliko novca možete dobiti za njega, ne može ovako dalje...'

Image
TEK STIGAO, A VEĆ GA TJERAJU /

Legende sasule paljbu po Vatrenom: 'Pošaljite ga doma, vidite koliko novca možete dobiti za njega, ne može ovako dalje...'

Mnogi zamjeraju igračima koji su ovo ljeto došli u klub da nisu dovoljno dobri, a jedan od najglasnijih kritičara je Marco van Basten, legenda kluba koji ne može vjerovati što se događa europskom velikanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da će se uskoro nešto promijeniti. Nivo na kojem su igrači je jednostavno užasan. Nekad se igrači koji nisu u formi mogu osloniti na druge, no sad su u Ajaxu samo oni koji su u slaboj formi. Tko je vođa te ekipe? Bergwijn ima problema sam sa sobom, onaj Šutalo ne zna riječi engleskog ni nizozemskog", prenosi njegov riječi Voetbal International.

"Kad se Ajax brani, niže se greška za greškom. Ne mogu ni iznijeti loptu normalno. Kad golman ima loptu, nitko od braniča je ne želi primiti, a ne mogu ništa napraviti ni u obrani. Jako je teška situacija i ništa se tu ne može napraviti. Nije to kriv trener jer on ne može stalno mijenjati. Stvar je u kvaliteti igrača", zaključio je Marco van Basten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povijesno loš ulazak u sezonu

Podsjetimo, Ajax je prošlog vikenda nastavio s lošim rezultatima izgubivši na svom travnjaku od AZ-a sa 1-2. Bila je to već šesta utakmica Kopljanika u nizu u svim natjecanjima bez pobjede. AZ je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Vangelisa Pavlidisa. Dani de Wit je u 57. minuti povećao prednost momčadi iz Alkmaara, a konačnih 1-2 je postavio Branco van den Boomen u 73. minuti.

Jakov Medić je za Ajax igrao do 90. minute, dok Borna Sosa i Josip Šutalo nisu nastupili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax je novim porazom pao na 16. mjesto na ljestvici od ukupno 18 klubova.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KSW/Voyo

Ivan Erslan

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo