KREĆE DRUGA BOBANOVA REVOLUCIJA: / Hrvat postavio ultimatum klupskim čelnicima, ali mogao bi ga jako skupo stajati

Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
29.10.2019.
11:22
Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Bivši visoki dužnosnik FIFA-e i legendarni Vatreni, Zvonimir Boban, stigao je ovoga ljeta u Milan, zajedno s bivšim suigračem iz reodva "rossonera" Paolom Maldinijem, kako bi proveo revoluciju u posrnulom mu ex-klubu. Milan je dodatno krahirao dolaskom Bobana i Maldinija, nažalost. U prvih devet kola izeli su samo deset bodova i tek ih dva boda dijele od zone ispadanja, a u međuvremenu su promijenili i trenera, otišao je ljetni instalat Marco Giampaolo, a došao je Stefano Pioli i, dakako, ništa se nije promijenilo.

Jasno je svima da se promjena ne može dogoditi preko noći. Niti su Boban i Maldini čudotvorci niti su igrači i trener savršeni, ali vlasnici, 38 milijardi dolara težak Elliot Management fond, žele vratiti kroz deset godina Milan na stare staze slave, uz dozirana ulaganja, dakako. Zbog toga su Boban i njegovi operativci odlučili zaigrati na sve ili ništa te su postavili ultimatum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Nova revolucija

Prema pisanjima talijanskih medija, kazali su kako neće čekati deset godina za povratak Milana u vrh europskog nogometa, već žele malo ubrzati proces, no to će značiti kako će Elliot fond morati više investirati u klub, igrače i trenere. Navodno, tvrde Talijani, da je taj pristup Bobana prema vlasnicima uspio te da će mu već u zimskom prijelaznom roku omogućiti dodatna sredstva za pojačanja.

Boban i Maldini krenut će ove zime u agresivnu kampanju vraćanja Milana tamo gdje mu je i mjesto. Dobit će novac i to ne za nekakve neprovjerene tek nastale zvijezdice u usponu, već za provjerene i iskusne igrače koji će oplemeniti momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, gledajući to iz drugog aspekta, ultimatim je ultimatum. Dakle, ako Boban i Maldini ne uspiju vratiti u kraćem roku Milan na radnu temperaturu, zna se što im slijedi. Pedala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo