Veliki broj uhićenih / Kaos između navijača Šibenika i Hajduka za vrijeme utakmice: Policija našla i manje količine droge

Image
Foto: Pixssel

Kaos je nastupio prije i za vrijeme utakmice Šibenika i Hajduka. Policija je imala pune ruke posla i uhitila preko desetak navijača...

29.1.2022.
21:50
Pixssel
VOYO logo

Navijači Šibenika i Hajduka sukobili su se prije i za vrijeme prvenstvene utakmice koja se odigrala u Šibeniku. Sukobi su se desili na ulasku na stadion i izvan zone stadiona. Policija je imala pune ruke posla, a mnogi navijači su i uhićeni.

Policijski dužnosnici uhitili su trinaest pripadnika šibenskih navijača, a također je uhićeno i jedanaest Hajdukovih navijača. Osim toga, policija je zaplijenila i manju količinu marihuane, kao i pirotehnička sredstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Troje gostujućih navijača uhićeni su zbog počinjenja prekršaja protiv javnog reda i mira zbog utjecaja alkohola tijekom ulaza, uriniranje na javnom mjestu i bacanje predmeta prema policijskim službenicima.

Sve privedene osobe odvedene su u prostorije policije, nad njima je provedena prekršajna obrada, a dvojica privedenih će uz Optužni prijedlog biti privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali su po završetku nogometne utakmice pušteni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo