GOTOVO NITKO NIKADA NIJE OVAKO GOVORIO O BILIĆU: / Slavni Mourinho iznenadio izjavama o Hrvatu - 'Kad sam čuo što je rekao...'

Image
Foto: Profimedia

Portugalac je nakon pobjede nad WBA kazao engleskim medijima što misli o Biliću i njegovu radu na Hawthornsu

9.11.2020.
18:17
Profimedia
VOYO logo

Nažalost, povratnik u najviši rang engleskog nogometa, WBA, ove sezone još uvijek ne zna za pobjedu. Momčad koju vodi bivši izbornik Hrvatske, Slaven Bilić, doživio je peti poraz ove sezone i ima samo tri boda u osam utakmica, a posljednji u nizu doživio je u osmom kolu Premiershipa protiv Tottenhama.

Ekipa Josea Mourinha svladala ih je s 1:0 i to golom Harryja Kanea u 88. minuti, a Bilić je sada, prema kladionicama, opasno blizu otkazu. Međutim, hrvatski trener tvrdi da otkaza nema niti na vidiku niti se u klubu o tome razmišlja, a isto takvo mišljenje ima i Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho (left) and West Bromwich Albion manager Slaven Bilic reacts during the Premier League match at The Hawthorns, West Bromwich.,Image: 567985541, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Velike pohvale za Bilića

Portugalac je nakon pobjede nad WBA kazao engleskim medijima što misli o Biliću i njegovu radu na Hawthornsu.

"Utakmica je bila jako teška. Nogometaši WBA-a su pokazali koliko stoje uz Slavena. Način na koji su igrali i kako su se borili sve govori. Želim im sve najbolje i vjerujem da će ih Slaven dovesti na mjesto na kojem žele biti", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je nastavio u istom tonu govoriti o Biliću i moramo naglasiti kako je prava rijetkost da neki menadžer u engleskom Premiershipu govori ovako o treneru ligaškog rivala.

"Kad sam čuo što je Slaven rekao na press-konferenciji uoči utakmice, znao sam da će njegova momčad poginuti na terenu i ispuniti sve što on bude tražio. Mi smo izgledali tako kako smo izgledali jer su oni igrali jako dobro, osobito u obrani. Namučili su nas. Nismo imali previše problema otraga, ali prema naprijed nismo imali dovoljno prostora", izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo