[FOTO] PROVOKACIJA KOJA ĆE ITEKAKO ZABOLJETI IGRAČE HAJDUKA: / Pogledajte kakvu su im sramotnu instalaciju ostavili ispred Poljuda

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Navijači, očekivano, nisu dobro podnijeli ovaj poraz pa su zato igračima i treneru ostavili zanimljivu poruku

1.11.2020.
8:32
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su na svom terenu Hajduk sa 1-0 (0-0) u utakmici 10. kola Prve HNL i pobjegli s dna prvoligaške ljestvice. Pogodak za drugu pobjedu Puljana u ovoj prvenstvenoj sezoni postigao je Matej Vuk u 87. minuti. U 76. minuti je kapetan Hajduka Mijo Caktaš promašio kazneni udarac.

Trener Hajduka Hari Vukas nakon poraza istaknuo je da je momčad u lošem momentumu, te da je njegovoj ekipi nedostajalo povezanosti među linijama i kretanje bez lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost poraz, i to već treći u nizu. Nismo u dobrom momentumu, ustvari nismo u nikakvom momentumu. U zadnjih 15 dana smo dobro trenirali i nemam nikakve zamjerke momcima, ali na utakmici ništa od toga nismo uspjeli pokazati na terenu. Nedostajalo je povezanosti među linijama i kretanje bez lopte", izjavio je Hari Vukas.

Navijači, očekivano, nisu dobro podnijeli ovaj poraz pa su zato igračima i treneru ostavili zanimljivu poruku. Naime, ispred glavnog ulaza na Poljudu postavili su, ha nazovimo to, instalaciju od 11 panjeva posloženih u formaciju plus još trener sa strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo