EVO I DOKAZA: / Manchester United je najdosadnija momčad u Engleskoj!

Image
Foto: AFP, JOHN MACDOUGALL

Očajne igre Manchester Uniteda posljednjih tjedana i rasprave o tome treba li menadžer Louis van Gaal dobiti otkaz, teme su koje prevladavaju u sportskim rubrikama engleskih medija.

30.12.2015.
8:43
AFP, JOHN MACDOUGALL
VOYO logo

Dok se Van Gaal preznojava iščekujući hoće li biti smijenjen, ulje na vatru je dolio tabloid The Sun, pojasnivši čitateljima koliko je zapravo dosadan Manchester United. O igri Crvenih vragova u kojoj prevladavaju beskonačna dodavanja, u kojoj nema nimalo rizika i u kojoj su udarci prema golu suparnika prava rijetkost, već je puno toga napisano, a The Sun je sada izvukao statistiku koja će dodatno baciti u očaj navijače Uniteda.

Četiri puta 0:0

Uglavnom, spomenuti dnevnik tvrdi da je Old Trafford trenutno najdosadnije mjesto za gledanje nogometa, a to je potkrijepio podatkom da je ove sezone u domaćim utakmicama Uniteda postignuto samo 13 pogodaka. Najgori je to učinak kad se uzmu u obzir sve četiri najjače engleske lige!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od spomenutih 13 golova, deset ih je postigla Van Gaalova momčad, a tri njezini suparnici. Čak četiri od devet ovosezonskih premierligaških utakmica na Old Traffordu završeno je rezultatom 0:0. United je trenutno na šestom mjestu u Premier ligi, a bez pobjede je u posljednjih šest kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sezoni 2012/13, posljednjoj u kojoj je momčad vodio Alex Ferguson, Unitedu su trebale tek četiri utakmice da sama zabije 13 golova kod kuće! A samo jednom te sezone United nije postigao pogodak na Old Traffordu i to je bilo u svibnju. Računajući prve četiri engleske lige, momčad Louisa van Gaala je trenutno na 82. mjestu među 92 momčadi prema broju domaćih golova", ističe The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo