PROŠAO KROZ DRASTIČNE PROMJENE / Evo, gledamo i ne vjerujemo. Što se dogodilo Davoru Šukeru? Nismo ga vidjeli u ovakvom stanju još od Francuske '98

Image
Foto: Facebook

Iako je u mirovini već gotovo 20 godina, Šukera i dalje obožavaju diljem svijeta

23.3.2022.
14:59
Facebook
VOYO logo

Ako i dalje mislite da je mit ona izjava da djeca u Afričkim selima nose dres Davora Šukera i da se stanovnici Šangaja kad čuju da ste iz Hrvatske viču, "Suker, Suker", onda se spremite za grubo prizemljenje.

Iako je u mirovini već gotovo 20 godina, Šukera i dalje obožavaju diljem svijeta, u Hrvatskoj manje zbog onog mračnog perioda fantomskog stolovanja HNS-om, ali u svijetu je on i dalje jedan od najboljih napadača koji je ikada gazio nogometnim terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker, otkako je napustio HNS, gotovo da i nije boravio u Hrvatskoj. Zapravo ne možemo sa sigurnošću reći je li uopće dolazio u Hrvatsku, ali tu i tamo ga je kamera znala uhvatiti i to na drugom kraju svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bio takav od 1998. godine

Evo recimo, sada je uhvaćen u Las Angelesu na druženju s navijačima Real Madrida u njihovoj američkoj podružnici. Ono što nas je naprosto bacilo u stanje šoka jest Šukerovo raspoloženje i ponašanje. U vrijeme dok je "predsjedavao" HNS-om, Šuker je bio izrazito zatvoren za medije, za navijače, da ne kažemo grub i bezobrazan, ali u SAD-u se očito preporodio.

Družio se s navijačima, slikao, snimao, gledao utakmicu, davao izjave, prognozu rezultata za Real Madrid ove sezone, čak je i izdiktirao najbolju postavu Reala, ako smo dobro razabrali. Ma uglavnom, moramo priznati da ga ovako sretnog nismo vidjeli još otkad je primio onu broncu u Francuskoj 1998. godine. Evo, ako ne vjerujete, uvjerite se sami...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo