DRASTIČNA KAZNA: / Usred utakmice urinirao pored tribine!

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Nogometaš engleskog četvrtoligaša Mansfield Towna Adi Yussuf suspendiran je na pet utakmica zbog uriniranja pored tribine tijekom nedavne utakmice protiv Plymoutha.

13.3.2016.
8:00
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Incident se dogodio 13. veljače, za vrijeme utakmice 31. kola u kojoj je Plymouth na svome stadionu slavio s 3-0. Yussuf (23) se zagrijavao za ulazak u igru, ali 'zov prirode' je bio prejak i odlučio je obaviti nuždu uz tribinu. Sudac je ovaj slučaj stavio u zapisnik, pa je Engleski nogometni savez (FA) pokrenuo disciplinski postupak.

Dobio uputu od domaćih igrača?!

Yussuf je priznao nedjelo i prihvatio suspenziju, a za kaznu će FA-u morati uplatiti i 700 funti. U njegovom klubu ipak nisu zadovoljni sankcijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno smo razočarani duljinom suspenzije. Ni na koji način ne podržavamo igračev čin, ali treba naglasiti da je Yussuf dobio naputak gdje da obavi nuždu i od prisutnog zaštitara i od igrača Plymoutha koji su se zagrijavali. Napravio je to zaklonjen od pogleda gledatelja", stoji u priopćenju Mansfielda, uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toaleti su na stadionu Plymoutha daleko od travnjaka. Bez odobravanja njegova postupka, moramo reći da je Adi slijedio upute Plymouthovih predstavnika na stadionu koji mu je bio nepoznat. Klub je već kaznio Adija i podsjetio ga na njegove odgovornosti, te ga upozorio na buduće ponašanje u sličnim okolnostima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo