Osramoćeni dinamovac se ipak 'slomio'

27.9.2012.
18:11
VOYO logo

Slučaj 'Vida' napokon je arhiviran. Nestašni branič Dinama i hrvatske reprezentacije u utorak je odbio platiti 100.000 eura kazne za neobjašljivo kršenje ostataka maksimirske discipline. Međutim, stvari su dan kasnije ipak došle na svoje, a Domagoj Vida je, valjda, shvatio da je ispijanje pive pred svim suigračima u klupskom autobusu, uoči utakmice - poprilična glupost. Na kraju se ipak slomio i pristao potpisati kaznu koju mu je odredio Dinamo.

"Vida je u srijedu obaviješten o kazni. Kazao mi je da želi da s njim bude i njegov agent Ivan Cvjetković koji se u srijedu vratio iz Munchena. Tako je bilo, pa je danas i potpisao", izjavio je za SportskeZoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vida je pivu otvorio i popio pred igračima i trenerom Čačićem, dok je autobus za Vrsar tek polazio iz Zagreba. Čačić je 'poludio' i svog igrača navodno izbacio nasred Vukovarske ulice.

Vida je nakon toga odbio potpisati kaznu, ali se na kraju ipak predomislio. Možda je promjeni raspoloženja pridonijela i 'packa' koju je dobio od izbornika Igora Štimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod nas nije radio nikakve probleme, ali opet bi se trebao javno ispričati. On i u klubu predstavlja Hrvatsku i on se svojim postupkom propisno osramotio, pogotovo jer je ta vijest obišla svijet. Ponavljanje takvih stvari može biti pogubno, Vidi je ovo žuti karton", poručio je Štimac.

Tako je završena još jedna u nizu nepotrebnih afera koje iz tjedna u tjedan produciraju u Maksimiru i zbog koje ime zagrebačkog kluba prečesto završava i na naslovnicama stranih medija. Nažalost, u negativnom konktekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo