DINAMOVO POJAČANJE IMA OSEBUJAN STIL ODIJEVANJA KOJEM SE ČUDI I DŽEKO: / Upoznajte novog modrog modnog mačka

Image
Foto: Instagram: Izet Hajrović

Na maksimirskim hodnicima već se priča da je Leonardo Sigali dobio nasljednika.

30.1.2018.
15:31
Instagram: Izet Hajrović
VOYO logo

Izet Hajrović (26) pred vratima je zagrebačkog Dinama. Ovog bosanskohercegovačkog reprezentativca od službenog potpisa s jesenskim prvakom Hrvatske dijeli ga još samo liječnički pregled. Hajrović je ofenzivno krilo koji je prošao sve omladinske selekcije Švicarske pa ipak odlučio zaigrati za zemlju svojih roditelja. Radi se o kvalitetnom igraču s iskustvom igranja u najjačim svjetskim ligama. Točnije, ima iskustvo igranja u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZDRAVKO MAMIĆ U NAJVEĆOJ TAJNOSTI DOGOVORIO DOLAZAK IGRAČA IZ BUNDESLIGE: Ovo je veliko pojačanje za Dinamo

Također, Hajrović je od 2009. do 2014. igrao za švicarski Grasshoppera i osvojio Švicarski kup, a u međuvremenu je debitirao za reprezentaciju BiH. Iz Grasshoppera je Hajrović prešao u Galatasaray, ali samo pola godine kasnije otišao je u poznati njemački Werder iz Bremena. Međutim, u svojoj prvoj sezoni u Njemačkoj Hajrović je nastupio u 19 susreta, a sljedeću sezonu proveo je u španjolskom Eibaru u kojem je odigrao samo sedam utakmica.

Unazadila ga ozljeda koljena

Vratio se u Werder i konačno proigrao. Do ozljede koljena bio je jedan od najboljih igrača, Werder mu je dao 1,8 mil. eura godišnje pa je bio i među najplaćenijima. Međutim, Nijemci dugo ne čekaju. U Bundesligi ako se ne iskoristi šansa, onda igrač odmah pada u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci ne priznaju ništa osim dobre igre i rezultata. Hajrović svoju plaću nije opravdao na terenu pa ga je klub odlučio prodati. Spominjalo se da ga žele Dinamo Moskva, Genoa, Deportivo, Trabzonspor... No Hajrović je završio u Dinamu iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je igrao s dva hrvatska nogometaša, s Davorom Landekom u Grasshopperu i s Josipom Radoševićem u Eibaru. Vjerojatno ne znate, ali njegov dvije godine mlađi brat Sead igra u švicarskom FC Wohlenu na mjestu stopera, a tri godine proveo je u mlađim uzrastima Arsenala.

Ljubitelj Louisa Vuittona

Možda i najzanimljivija stavka o njemu je njegov osebujni stil odijevanja. Tako se na maksimirskim hodnicima već glasno priča da je Leonardo Sigali dobio nasljednika. Naime, Argentinac je dosad bio poznat kao ljubitelj modnih krpica i čudnih kombinacija, a dobio je dostojnog nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajrović je na društvenim mrežama pokazao da je ljubitelj Louisa Vuittona, a kombinacija je nasmijala i njegovog poznatijeg suigrača, sjajnog napadača Rome Edina Džeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A mooj Izete", napisao je Džeko na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo