ČEKA SE 'NEMORALNA' PONUDA / Dinamo postavio cijenu za svog kapitalca: 'Talijanski prvoligaš nudio 10 milijuna eura, u Maksimiru su odmahnuli rukom'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Josip Šutalo je ove sezone postao ključni igrač Dinama i sjajnim nastupima u dresu Modrih zaslužio poziv u reprezentaciju

22.6.2022.
12:05
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Mladi branič Josip Šutalo (22) ove je sezone u vrlo kratkom roku postao jedna od najvećih zvijezda u svlačionici hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama.

Image
OGROMNO POJAČANJE STIGLO NA MAKSIMIR /

Modri potvrdili veliki transfer: Boško Šutalo je novi igrač Dinama

Image
OGROMNO POJAČANJE STIGLO NA MAKSIMIR /

Modri potvrdili veliki transfer: Boško Šutalo je novi igrač Dinama

Nakon sjajnih nastupa u modrom resu, dobio je poziv hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i oduševio u utakmicama koje je odigrao za Vatrene u Ligi nacija pa se sve više piše da bi ovoga ljeta mogao napraviti veliki transfer i karijeru nastaviti u nekoj poznatoj europskoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov odlazak postao je još izvijesniji nakon što je Dinamo u utorak objavio da je doveo njegovog prezimenjaka, talentiranog hrvatskog braniča Boška Šutala iz talijanske Atalante i on bi trebao uskočiti na njegovo mjesto.

Sportske novosti u srijedu su objavile da je Dinamo već dobio nekoliko ponuda za Josipa Šutala, jedna od njih stigla je iz talijanskog prvoligaša koji je nudio 10 milijuna eura, no na Maksimiru su ih sve odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Josip Šutalo igra odlično ove sezone u dresu Dinama. Šutalo je ove sezone za Dinamo nastupio u 28 utakmica u svim natjecanjima, te postigao 3 gola uz 4 asistencije. Trenutna vrijednost mu je, prema Transfermarktu, 5 milijuna eura. Početkom ožujka, produžio je ugovor s Dinamom.

Kako sada stvari stoje, u Dinamu žele zadržati Šutala i neće ga pustiti osim ako ne stigne neka "nemoralna" ponuda, a Sportske doznaju "iz menadžerskih krugova" da ona mora iznositi najmanje 15 milijuna eura.

"U ovom trenutku u Maksimiru ga ne planiraju prodavati, ali ako to učine, očekuju da to bude jedan od najvećih transfera", zaključuju SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo