ĆIRO ZA NET.HR O SVOM POVRATKU U NOGOMET: / 'Osjećam da još mogu, ali za ovo nisam znao... Kako se zove to mjesto gdje bi ja kao trebao ići?'

Image
Foto: PIXSELL

Vijest o Husićevoj namjeri da će ga pokušati nagovoriti da postane trener u njegovom klubu pomalo je zatekla Miroslava Ćiru Blaževića.

30.1.2018.
11:20
PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako "trener svih trenera", kako mu u narodu tepaju, Miroslav Ćiro Blažević, ima aspiracije vratiti se trenerskom poslu. Takav smo dojam, naime, stekli u razgovoru s njime. Nakon što je u pojedinim bosanskohercegovačkim i hrvatskim medijima osvanula vijest kako šef bosanskohercegovačkog drugoligaša Sloge iz Siminog Hana Azmir Husić ima namjeru posjetiti Ćiru u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao o poslu, nazvali smo bivšeg hrvatskog izbornika koji nam se javio kao i uvijek.

ĆIRO SE VRAĆA TRENERSKOM POSLU: ‘Izuzetno sam raspoložen za povratak, samo bih tamo otišao raditi’

Nitko ga nije kontaktirao

No, vijest o Husićevoj namjeri da će ga pokušati nagovoriti da postane trener u njegovom klubu pomalo ga je zatekla...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sine moj, to novinari nagađaju. Mene nitko nije kontaktirao. Zna se kako to ide", kazao nam je Miroslav Ćiro Blažević i nastavio:

"Da ti budem iskren, ne vjerujem da će me kontaktirati. Ako se uzme u obzir moja dob. Ipak imam 82 godine. Rijetki su oni koji vjeruju onima koji su u 80-etim godinama života. Čekaj samo malo, kako se to mjesto zove gdje bi ja kao trebao ići?", upitao nas je Ćiro, pomalo zbunjeno. Rekli smo mu da je riječ o klubu koji se zove Sloga i da je klub iz Siminog Hana, iz općine Tuzla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se zove? Hmm, pa je*alo majku, vidiš, zanimljivo moram priznati", rekao nam je u svom stilu uvijek dobro raspoloženi Ćiro i nastavio:

'Da osjećam da nisam spreman, ne bi bio zainteresiran'

"Evo, ja čekam tog predsjednika da vidim kakve su mu ambicije i kakvu ekipu ima. Nikad se ne zna. Ako je kazao to što je kazao, da će doći u Zagreb samnom razgovarati, vjerojatno je to onda istina. Ne znam, kad se s njim nađem onda ću znati više o tome".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro nam je kazao i kako se osjeća spremno još jednom zasjesti na klupu kao trener momčadi, iako je u zasluženoj trenerskoj momčadi...

"Ako to budem prihvatio, znači da osjećam da mogu. Da, zainteresiran sam", zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo