BROZOVIĆEV TRENER NIJE NORMALAN: / Pogledajte kako Antonio Conte maltretira hrvatskog reprezentativca

Image
Foto: Profimedia

Po ovakvim uvjetima treniraju valjda samo najveći luđaci

17.10.2019.
9:04
Profimedia
VOYO logo

Bivši talijanski prvak i osvajač Lige prvaka, milanski Inter, ove sezone izgleda izvrsno, a za to je prvenstveno zaslužan novi trener Antonio Conte. Zna se već dobro kakvu disciplinu i metode koristi ovaj temperamentni Talijan i, kao i prethodnih godina u Juventusu, Chelseaju i talijanskoj reprezentaciji, one mu nose uspjeh.

Inter u kojem jednu od ključnih uloga igra i hrvatski nogometaš Marcelo Brozović, za razliku od prethodnih sezona, igra efikasan i kvalitetan nogomet, tu je onaj Conteov prepoznatljiv sustav, ali da igračima zaista nije lako s novim trenerom, nije im lako. Sljedeći meč Intera igra se tek u nedjelju protiv Sassuola, a Conte je u srijedu naredio igračima da odrade trening po najgorem nevremenu i kiši, koja je čak uzrokovala poplavu na travnjaku pa su se igrači morali dobro namučiti pri distribuciji lopte pa čak i trčanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se time i hvale

Po ovakvim uvjetima treniraju valjda samo najveći luđaci, ali Conte očito na neki način možda i kažnjava igrače jer su izgubili posljednja dva meča, jedan od Juventusa u ligi, a drugo od Barcelone u Ligi prvaka. Najveća komedija u svemu jest činjenica da se Inter na svojim društvenim mrežama hvalio ovim treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo