BILIĆ POKUŠAO OBJASNITI DEBAKL, ALI OPET JE POŠLO PO ZLU: / Bivši izbornik pronašao krivca za poraz i mnogima će se zamjeriti

Image
Foto: Profimedia

'Penali su lutrija i mi smo nažalost promašili jedan'

23.9.2020.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši West Bromwich Albiona ispali su u šesnaestini finala engleskog Liga kupa (Carabao kup), nakon što su na svom terenu poraženi od drugoligaša Brentforda sa 3-2 u raspucavanju.

Momčad pod vodstvom Slavena Bilića dvaput je vodila tijekom osnovnih 90 minuta, ali su gosti oba puta dolazili do izjednačenja. Strijelci za WBA bili su Robson-Kanu (56) i Edwards (66-11m), a za Brentford su golove postigli Marcondes (58) i Forss (73-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U raspucavanju je Diangana promašio jedanaestarac u petoj seriji, a potom je prolaz Brentofrdu u osminu finala donio Norgaard. Zanimljivo, Bilićeva momčad nije uspjela pobijediti dojučerašnjeg rivala iz Championshipa čak tri puta u godini dana, a trener je nakon novog debakla pokušao objasniti što se dogodilo.

Image
Foto: Profimedia

West Bromwich Albion Manager Slaven Bilic is interviewed before the start of the match Huddersfield Town v West Bromwich Albion, Sky Bet Championship, Football, The John Smith's Stadium, Huddersfield, UK - 17 Jul 2020,Image: 544232703, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Opet o sucima

"Vrlo sam razočaran rezultatom, ali sam jako ponosan i zadovoljan nastupima cijele momčadi i posebno nekolicine igrača. Sretan sam zbog načina na koji smo igrali, posebno u drugom poluvremenu, kada smo dominirali i stvarali šanse. Osvajali smo druge lopte i bili opasni. Dva puta smo vodili i nijednom nismo bili u situaciji da se mučimo sačuvati to vodstvo. Također smo bili blizu trećeg gola", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz je pokušao opravdati i ovako: "Penali su lutrija i mi smo nažalost promašili jedan".

No, zatim je ponovo udario po sucima. "Drugi izjednačujući gol primili smo iz penala za koji mislim da nije postojao", rekao je Bilić koji je upravo pod istragom engleskog FA-a zbog verbalnog napada na suca Mikea Deana u prošlom kolu Premiershipa i prijete mu teške sankcije. Englezi su posebno osjetljivi na komentiranje suđenja, kao i napade na suce, a većina trenera u ligi suzdržava se od komentiranja jer kazne su rigorozne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo