SENZACIJA: / Guardian otkrio tko na kraju sezone preuzima Bayern, nije Guardiola

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Bayern je u 17. kolu Bundeslige na gostovanju u Hannoveru slavio sa 1:0 pogotkom Mullera u 40.

19.12.2015.
16:07
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

"Sastanak s Rummeniggeom? Pa rekao je da ćemo razgovarati dan nakon utakmice s Hannoverom. A razgovaramo svaki dan, na treningu, u autobusu, na aerodromu...", kazao je Španjolac poslije pobjede (1:0) kojom je Bayern osvojio naslov jesenskog prvaka.

Već se danima piše o tome kako je katalonski stručnjak Pep Guardiola odlučio napustiti klub, a ugledni britanski Guardian javlja da je Carlo Ancelotti gotovo sigurno novi trener Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Guardiola je odbio potpisati novi trogodišnji ugovor sa Bayernom, a kroz nekoliko dana Bayern će objaviti vijest kako je Ancelotti novi trener", stoji u izvještaju Guardiana.

Image
Foto: Profimedia

A sve to potvrđuje i izjava strijelca Thomasa Müllera, koji je poslije dvoboja jasno kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa i Jupp Heynckes je najavio da odlazi na kraju sezone pa smo te sezone osvojili tri trofeja. To želimo učiniti i s Pepom..."

Guardiola odbio potpisati novi ugovor

"Guardiola je odbio potpisati trogodišnji ugovor, a kroz nekoliko dana Bayern će objaviti vijest kako je Ancelotti novi trener", stoji u izvještaju Guardiana koji također piše kako će Ancelotti na stol dobiti ugovor od tri godine u visini od 15 milijuna eura po sezoni. Uz to, špekulira se o tome kako će Guardiola sljedeće sezone sjesti na klupu Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, ovaj britanski medij piše kako Ancelottijevi predstavnici i Bayern su razgovarali o finalnim detaljima ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo