A MOGLO JE SVE BITI DRUGAČIJE: / Veliki Sam otkrio istinu o Luki Modriću

Image
Foto: AFP

Bivši trener Newcastlea Sam Allardyce otkrio je u svojoj knjizi 'Veliki Sam' kako je 2008. godine skoro doveo Luku Modrića na St James' Park.

23.10.2015.
9:02
AFP
VOYO logo

15. svibnja 2008. godine iz Dinama prešao u Tottenham u transferu vrijednom 16,5 milijuna funti, čime je izjednačio rekordni iznos koji je klub prethodno platio za napadača Darrena Benta. Sjajni hrvatski veznjak u početku nije bilježio dobru natjecateljsku formu, po dolasku novog menadžera na klupu Tottenhama, Harryja Redknappa, Modrić je postao ključni igrač svoje momčadi.

Image
LAŽNA UZBUNA: /

Osvanula informacija o Luki Modriću koja je šokirala navijače Reala

Image
LAŽNA UZBUNA: /

Osvanula informacija o Luki Modriću koja je šokirala navijače Reala

Prvi značajan uspjeh s londonskim klubom napravio je već u svojoj prvoj sezoni kada je Tottenham izgubio finalnu utakmicu engleskog Liga kupa od Chelseaja nakon izvođenja jedanaesteraca. Modrić je u Tottenhamu bio jedan od najboljih igrača i skauti Reala nisu dvojili niti trenutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Ian MacNicol

Morao se zadovoljit s geremijom iz Chelsea

Četiri godine od svog dolaska u London, Modrić je potpisao za madridski Real, u trakavici koja je trajala dugih 80 dana nakon čega je predsjednik Tottenhama napokon odlučio pustiti svog ponajboljeg igrača u redove ovog španjolskog velikana. Modrić je tog trenutka postao najplaćeniji hrvatski nogometaš.

No, sve je moglo biti drugačije da je završio u Newcastleu. Modrić je bio velika želja Allardyce, ali na kraju engleski trener ga nije potpisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić zamijenio Allardycea

"Bio sam na dobrom putu da dovedem Luku Modrića iz Dinama, ali je tada Mike zbog dugova srezao budžet, pa sam se morao zadovoljiti Geremijem iz Chelseaja," napisao je trener u svojoj knjizi 'Veliki Sam'.

Allardyce je nakon Tottenhama vodio i West Ham, a upravo je njga na klupi Čekičara zamijenio Slaven Bilić ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike