TEŽAK NAPAD: / Igrač Crvene zvezde dobio batine ispred noćnog kluba uoči utakmice sa Cedevitom

Image
Foto: AFP, PEDJA MILOSAVLJEVIC

Po mnogima najbolji košarkaš Crvene zvezde Quincy Cortez Miller napadnut je proteklog vikenda u Beogradu ispred jednog noćnog kluba, izvještavaju srpski mediji.

15.3.2016.
16:10
AFP, PEDJA MILOSAVLJEVIC
VOYO logo

Kurir piše kako je krilni igrač Crvene zvezdeQuincy Cortez Miller dobio batine i kako mu je u tom sukobu polomljen zub. B92, pak, izvještava kako je Miller u sukobu udaren bocom u glavu, a zub mu je slomljen nakon što je poslije zadobivenog udarca završio u zidu. B92 ističe i kako su napadači uhićeni.

Image
SPREMA SE SPEKTAKL: /

Crvena zvezda stiže u Zagreb!

Image
SPREMA SE SPEKTAKL: /

Crvena zvezda stiže u Zagreb!

U klubu još uvijek šute

Iz Crvene zvezde se još nisu službeno oglasili jer su potpuno usredotočeni samo i isključivo na prvi polufinalni dvoboj sa Cedevitom u ABA ligi koji je na rasporedu danas u dvorani Aleksandar Nikolić od 18.45 sati. Nakon utakmice, iz kluba su kazali kako će progovoriti o ovom incidentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: afp, PEDJA MILOSAVLJEVIC

Miller će igrati protiv Cedevite

Miller će večeras igrati protiv Cedevite i to je dobra vijest za trenera crveno-bijelihDejana Radonjića, koji ove sezone radi dobar posao sa svojom momčadi. Posebno to vrijedi za Euroligu u kojoj beogradski klub igra sjajno i blizu je plasmana u četvrtfinale ovog cijenjenog klupskog košarkaškog natjecanja.

Jedan dio zasluga za odlične igre u Euroligi idu i napadnutom Milleru koji je ove sezone u ovom natjecanju na prosjeku od 14.7 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo