O OVOM OBIČNI SMRTNICI MOGU SAMO SANJATI: / Modrić se u Zagrebu počastio stanom vrijednim gotovo milijun eura

Image

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić se uoči Eura u Francuskoj, koji počinje u petak, počastio luksuznim stanom u atraktivnom naselju urbanih vila u zagrebačkoj Babonićevoj ulici.

9.6.2016.
19:11
VOYO logo

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je Modrić, europski prvak s Real Madridom, prije nekoliko dana potvrdio kupnju stana od oko 240 kvadrata za 800.000 eura u kvartu vila koje je 2007. godine na Šalati gradila tvrtka VMD. Zgrade imaju komforne stanove koji su svi visokotehnološki i spadaju u tzv. pametne stanove.

Jedan od najvećih stanova

Stanovi imaju i bazen. Prostrani peterosobni stan obitelji Modrić jedan je od najvećih u tim zgradama. U stražnjem dijelu u vrtu nalazi se bazen. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka s pogledom na vrt, četiriju spavaćih soba, dviju kupaonica, kuhinje s blagovaonicom te terase prema ulici. Podovi u stanu obloženi su tikovinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istoj ulici već nekoliko godina stanuje i poznati par Anica Martinović i bivši nogometaš Robert Kovač. Najprije su stanovali u jednoj od urbanih vila, a potom su uz nju sagradili novu vilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo