NOVI ŠOKANTNI DETALJI UBOJSTVA NOGOMETAŠA: / Željeli su mu odrezati penis, ne i ubiti ga. Jedna stvar je promijenila plan

Image
Foto: Screenshot

Ideja je bila odrezati penis nogometaša ili ga kastrirati te ga ostaviti da visi naglavačke

13.11.2018.
13:32
Screenshot
VOYO logo

Španjolska Marca objavila je nove detalje vezane uz stravično ubojstvo brazilskog nogometaša Daniela Corree koji je pronađen kastriran i gotovo obezglavljen bačen u grmlje. Brazilac Edson Brittes mlađi priznao je da upravo on stoji iza monstruoznog ubojstva, a da ga je na sve natjerao prizor u kojem je vidio kako Correa siliju njegovu suprugu.

Objavljene fotografije

"Kad sam otvorio vrata ugledao sam ga na svojoj supruzi koja je vikala u pomoć. Ono što sam ja napravio, napravio bi svaki čovjek za svaku ženu u Brazilu. Mogla je to biti vaše kći, vaša sestra, majka ili supruga. U tom je trenutku u pitanju bila moja supruga, Cris, s kojom sam u braku bio 20 godina", dio je onog što je ubojica priznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STRAVIČNI DETALJI UBOJSTVA NOGOMETAŠA: /

Ubojica otkrio zašto ga je kastrirao i gotovo mu odrubio glavu

Image
STRAVIČNI DETALJI UBOJSTVA NOGOMETAŠA: /

Ubojica otkrio zašto ga je kastrirao i gotovo mu odrubio glavu

Correine fotografije iz kreveta sa suprugom ubojice odavno su već objavljene, a policijska istraga sada donosi i nove rezultate nakon priznanja uhićenih vezanih uz monstruozan zločin. Istraga je ukazala da su trojica uhićenih sudjelovala u ubojstvu pri čemu se otkriva da je osveta nogometašu Sao Paula trebala biti kastracija, odnosno da ubojstvo nije bilo planirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebao biti ubijen

David William, Eduardo Henrique Da Silva i Igor Kin, imena su to trojice koja su bila u automobilu sa Edsonom Brittesom u trenucima užasa koji su uključivali mučenje i smrt 24-godišnjaka. Njihove su priče usuglašene, ali ne i s onom 19-godišnjeg Da Silve koji je ustvrdio da su svi napustili automobil s namjerom 'kastracije, ne i usmrćivanja žrtve' te da se sve promijenilo onog trenutka kad je Brittes vidio fotografiju Corree u društvu supruge.

Kaže da se tad Edisonovo ponašanje promijenilo. Ideja je, priznaje otkrivajući mučne detalje, bila odrezati penis nogometaša ili ga kastrirati te ga ostaviti da visi naglavačke, ali je 'Edison otvorio prtljažnik automobila i iznenađujuće prerezao Danielov vrat'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojica je nakon toga tražio trojicu da mu pomognu u rješavanju tijela što su ovi odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo