MARIO HEZONJA ODBRUSIO MNOGIMA: / 'Ovo se odnosi na grupu ljigavaca, lako je s*at iz daljine'

Image
Foto: PIXSELL

'Čitam malo gluposti ovdje...'

18.9.2018.
0:01
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja pred svoju četvrtu sezonu u NBA ligi propustio je ovo reprezentativno okupljanje i šansu da pomogne Hrvatskoj ostvariti pobjede kojima bi se približili odlasku na Svjetsko prvenstvo. Nije propustio putem Facebooka odaslati poruke koje se neće mnogima svidjeti.

"Čitam malo gluposti ovdje.. Smjena generacija, 'nemamo' playmakera, tamo već Zlatka Dalića hoće smijenit, no dobro tradicionalni 'naši' ispadi po internetu. Te kvalifikacije tko god da ih je organizirao veze sa sportom nema, ali treba se jogunit i ratovat sa svima pa kakvo god natjecanje ispadne, kretenizam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKA PORAŽENA U POLJSKOJ: /

Bogdanović, Šarić i društvo napravili novi korak unatrag, šanse za SP svedene na minimum

Image
HRVATSKA PORAŽENA U POLJSKOJ: /

Bogdanović, Šarić i društvo napravili novi korak unatrag, šanse za SP svedene na minimum

'Zašto ne Prostran?'

"Ne treba nama Amerikanac ni na 1, ni 5, ni 12, nego glasa i reda. Kao u Riju, nitko ni s kim a svatko sa svakim. Što se tog vašeg 'playmakera' tiče, u igri imamo 3 igrača koji mogu sve s loptom i bez nje i najmanje 4 izmjene koje pokrivaju vise pozicija, jedinice su nam najbolje igrali od lopte jer se znalo tko gdje kreira višak, nakon Roka, Mavra, Bašić, Kapusta idealni, smireni s loptom i pogađaju na povratne, što fali ostalim mlađima?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali je*i ga, vama nitko ne valja. Ne znam zašto Toni Prostran ne bi bio pozvan, bit će mu uzeli putovnicu kao i meni, haha! No dobro, lako je s*at po ovome iz daljine, vi znate kako je to. Previše negativnosti i neznanja da bi ikakve komentare davali, pitajte prvo što vas zanima, stranica i je tu prvenstveno za vas.. Sretno momci dalje, imate jednog navijača sigurno. Iznad svih! Hrvatska!", napisao je Hezonja nedavno, a sad, koji sat pred utakmicu koju će Hrvatska izgubiti od Poljske i tako na minimum svesti izglede za odlazak na SP poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internet-domoljubi

"Ne želim unositi nemir, treniram, izgleda umišljen i ne da mi se, pa nisam stigao napisati prije. Samo da se razumijemo, iako je to teško sa nekolicinom internet domoljuba i heroja. Moj bilo kakav komentar ovdje nije za Dina, Stojka, Zulu i svu našu ekipu, nego za grupu ljigavaca koje sam gore detaljnije opisao. Isprike na nesporazumu, a fanovima i prijateljima košarke i našeg sporta šaljem veliki pozdrav i zahvale na porukama! Vidimo se uskoro! Sretno danas! Iznad svih! Hrvatska!", poručio je Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo