Legendarni Rus došao do neobičnog matematičkog izračuna

12.7.2013.
12:53
VOYO logo

Petorka Deron Williams - Joe Johnson - Paul Pierce (Andrej Kirilenko) - Kevin Garnett - Brook Lopez je definitivno velika potencijalna opasnost za Miami Heat iduće NBA sezone na Istoku.

Brooklyn se očigledno dobrano potrudio složiti šampionsku momčad, a posljednji koji je na putu prema Netsima je, po američkim izvorima, 32-godišnji ruski svestrani košarkaš Kirilenko, koji je prošlog ljeta došao u Minnesotu iz moskovskog CSKA i zadržao se tamo tek jednu sezonu. Kirilenko je tražio odlazak iz Minnesote, ostao je time i bez 10,2 milijuna USD, ali će zato iduće sezone imati priliku dodirnuti možda i NBA prsten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još ništa nije potpisano, tako da se ne usudim govoriti da sam novi igrač Brooklyna. Kompletni pregovori su prošli, nadam se da neće biti nepredviđenih promjena u posljednji trenutak, premda moram napomenuti da su se znali slični transferi u ligi izjaloviti u pet do dvanaest", rekao je ruskim novinarima Kirilenko, a potom ispalio biser:

"Ako moram pričati u postocima, onda sam 98 posto igrač Brooklyna. Ali pričekajmo još malo, pa onda možemo mirno i slobodno pričati o tome što me čeka, čemu se nadam, što želim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo