LUDNICA U BELFASTU / Završen je Bellator 302: Mogli smo uživati u krvavom spektaklu i dvjema borbama za pojas

Image

Bellator 302 održao se u Belfastu 22. ožujka od 18 sati. Sve ste mogli pratiti putem platforme Voyo gdje naknadno možete pogledati sve borbe.

22.3.2024.
17:09
VOYO logo

Bellator 302 donio nam je pregršt uzbuđenja i atraktivnih borbi u SSE Areni u Belfastu. Event se održao u petak, 22. ožujka s početkom u 18 sati, a imali smo priliku pratiti ukupno 11 borbi - šest preliminarnih i pet glavnih. Čak dvije borbe bile su za pojas, a sve možete naknadno pogledati na platformi Voyo.

Image
BKFC 58 /

Bakočević pobjedom debitirao u BKFC-u: Meč Markuleva i Koleva je bio za antologiju

Image
BKFC 58 /

Bakočević pobjedom debitirao u BKFC-u: Meč Markuleva i Koleva je bio za antologiju

Preliminarne borbe

Prva borba: Nate Kelly (Irska) vs Jordan Elliot (Sjeverna Irska) - pobjeda Kelly

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreno su počeli odmah na startu prve runde, izmijenili su nekako udaraca, a onda se borba preselila u parter. Pokušao je Kelly, a zatim i Elliot raznim polugama doći do pobjede, ali onda se mladi Irac fenomenalno snašao dok se branio i brutalnom polugom natjerao Elliota na tapkanje.

Image

Druga borba: Abraham Bably (Engleska) vs Isaiah Pinson (SAD) - pobjeda Bably

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to okršaj dvojice neporaženih boraca (skor 3-0), a prva runda protekla je u dominaciji engleskog borca. Veći dio druge runde Bably je demonstrirao bolju tehniku i fizičku pripremu, ali pred kraj runde probudio se i Pinson kako ona cijela ne bi protekla u znaku jednog borca. Ništa se nije promijenilo i u posljednjoj rundi, pokušavao je Bably dokrajčiti Pinsona, ali Amerikanac se nije dao. Ipak, pobjeda je očekivano sudačkom odlukom otišla na stranu engleskog borca.

Image

Treća borba: Nathan Kelly (Irska) vs Vikas Singh Ruhil (Indija) - pobjeda Kelly

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenulo je odmah vatreno. Navalio je Irac, pokušao s rušenjem, ali Singh se obranio. Ipak, zastrašujući lakat Kellyja ''ugasio'' je Indijca i sudac je morao prekinuti borbu.

Image

Četvrta borba: Luke Trainer (Engleska) vs Grant Neal (SAD) - pobjeda Trainer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to izjednačena borba, prava šahovska partija. Oko 1.30 do kraja treće runde veliku je posjekotinu zaradio Neal nakon snažnog udarca Trainera, zatim se podignula atmosfera u dvorani, krenuli su sijevati opasni udarci, a na kraju je slavio engleski borac.

Image

Peta borba: Oscar Ownsworth (Engleska) vs Alfie Davis (Engleska) - pobjeda Davis

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva runda nije donijela puno uzbuđenja, ali pred kraj iste stigao je nagovještaj da bi u nastavku mogli svjedočiti pravom spektaklu. Tako je i bilo, u drugoj rundi sijevali su laktovi, koljena, bile su to lude izmjene, ali nitko nije uspio do kraja slomiti svog protivnika. U zadnjoj rundi - ludnica. Sredinom runde prošlo je leteće koljeno Davisa, potekla je krv iz nosa Ownswortha, a zatim je potonji nastradao i u parteru pod paklenim šakama Davisa. Kakva dominacija, ali na kraju je Davis pobjedu morao dočekati odlukom sudaca.

Image

Šesta borba: Ciarán Clarke (Irska) vs Darius Mafi (Iran)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počelo je žestoko, Mafi je imao ideju odmah u startu šokirati Clarkea, ali irski se predstavnik nije dao iznenaditi. Do kraja runde Clarke je imao glavnu riječ i držao je Mafija u podređenom položaju. Mafi je u drugoj rundi opet agresivno krenuo, ali i tu prijetnju ukrotio je Clarke i još jednom preuzeo glavnu ulogu u ovoj borbi. Ipak, Clarke je posao dovršio prije isteka vremena. Prisilio je Mafija na tapkanje…kakva borba.

Image

Glavne borbe

Nakon preliminarnih borbi, na red su stigle i one glavne. Njih čak pet, uh, kakva poslastica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedma borba: Tim Wilde (Engleska) vs Manouel Sousa (Brazil)

Uh, kakav početak glavnog dijela večeri. Prva runda polako je išla prema kraju, a onda BUM! Ubojiti kroše Souse doslovno je uspavao Wildea, sudac je borbu prekinuo, a veliko slavlje Brazilca moglo je početi. Dugo se ukazivala pomoć engleskom borcu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Osma borba: James Gallagher (Irska) vs Leandro Higo (Brazil)

Bila je to sjajna prva runda unatoč sporijem početku. Kasnije su se izmjenjivale paklene serije udaraca, a oba borca pokušala su polugama ugroziti protivnika, ali to im nije pošlo za rukom. Druga runda bila je pasivnija, a u trećoj su obojica krenula po pobjedu. Bolje se tu snašao Higo, ali i Gallagher je plasirao nekoliko kvalitetnih udaraca. Ipak, Brazilac je bio spretniji i zasluženo je odnio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Deveta borba: Fabian Edwards (Engleska) vs Aaron Jeffery (Kanada)

Oprezna su bila oba borca, prava šahovska partija odvijala se u kavezu u prvoj i drugoj rundi s pokojim većim uzbuđenjem. Jefferyja je krajem druge runde spasilo zvono, a u trećoj je rundi bilo nekoliko pokušaja da obojica ozbiljnije zaprijete koljenima i laktovima. Ipak, pobjednik je odlučen sudačkom odlukom, a to je bio Edwards.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Deseta borba: Patrício Pitbull (Brazil) vs Jeremy Kennedy (Kanada) - borba za pojas u perolakoj kategoriji - pobjeda Pitbull

Kakva pobjeda Brazilca! Bila je to izjednačena borba, a Kennedy je u trećoj rundi uzdrmao Brazilca kada je potekla krv Pitbullu. Ipak, u jednom je trenutku ''podemonio'' Pitbull i nasrnuo je na Kanađanina, sijevali su tu laktovi, aperkati, koljena, Kennedy je bio ''ugašen''. Kakav način za obranu pojasa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Jedanaesta borba: Corey Anderson (SAD) vs Karl Moore (Irska) - glavna borba večeri za pojas u light heavyweight kategoriji - pobjeda Anderson

Prva runda bila je itekako uzbudljiva, oba borca bila su izuzetno aktivna i frcalo je na sve strane. U idućoj rundi borci su ipak bili oprezniji, a slično je protekla i treća uz pokoje uzbuđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petoj rundi sve je eskaliralo u posljednjoj minuti, a pobjednik je odlučen bodovanjem sudaca. Bio je to Corey Anderson.

Image
Image
Image

U glavnoj borbi večeri u kavez će u borbi za pojas u poluteškoj kategoriji Corey Anderson protiv domaćeg aduta Karla Moorea. Andersonu je to treći pokušaj da osvoji Bellatorov naslov, nakon dva neuspjela pokušaja protiv bivšeg prvaka Vadima Nemkova. Borbu za pojas gledat ćemo u perolakog kategoriji gdje će se boriti Patricio Pitbull i Jeremy Kennedy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira što Karl napravi, 100 posto sam siguran da imam odgovor na to. Spreman sam"; rekao je Corey.

Borbu za pojas gledali smo u perolakog kategoriji gdje su se borili Patricio Pitbull i Jeremy Kennedy. Pitbull je odličnom serijom ''uništio'' Kennedyja i obranio pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve borbe naknadno možete pogledati na platformi Voyo.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo