U 42. godini debitira u svijetu slobodne borbe!

Dave Batista, višestruki teškaški prvak u američkoj 'zabavljačkoj' verziji hrvanja (WWE), odlučio je zakoračiti u svijet mješovitih borilački sportova.

3.3.2011.
16:44
VOYO logo

Najnovije informacije govore da će dva metra visoki i 130 kilograma teški Dave Batista, šesterostruki prvak u teškoj kategoriji pod okriljem World Wrestling Entertainmenta, zakoračiti u oktogon 21. ožujka u Londonu na borilačkom spektaklu u organizaciji britanske promotorske kuće BAMMA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki profesionalni hrvač, bodybuilder i glumac, koji je WWE ring napustio prošle godine, dugo je vagao ponude organizacija slobodne borbe i na kraju se, izgleda, odlučio za Britance.

Jedan od potencijalnih protivnika ovog 42-godišnjeg diva koji već ima dvoje unučadi mogao bi biti pet godina stariji (!) Ken Shamrock, legenda UFC-a koji je 1995. postao prvi pravi teškaški pravak u toj organizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna borba na turniru BAMMA 6 na Wembley Areni bit će obračun prvaka u srednjoj kategoriji Toma 'Konga' Watsona protiv još neimenovanog protivnika, no čini se da će dvoboj 40-godišnjaka publici biti puno zanimljiviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo