Ovakvu ruku nema na svijetu nitko osim njega!

On nije jeo puno špinata kao lik iz crtića po kojemu je dobio nadimak Popaj, on zaista ima najveću podlakticu na svijetu - promjera začuđujućih 46 centimetara.

3.10.2012.
8:55
VOYO logo

Kost desne ruke od rođenja mu je za trećinu šira od one na lijevoj zbog čega ga svi uspoređuju s crtanim junakom Popajem. No to mu ne smeta jer je svoju obaračku karijeru gradio zahtjevnim treninzima te dokazao kako je anomaliju moguće pretvoriti u prednost napornim radom.

Ističe kako u disciplini obaranja ruke nije uspješan zbog najveće podlaktice već da su za to podjednako zaslužni tehnika, kondicija i naporni treninzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obaranjem ruke počeo se baviti sa 17 godina te je stigao do juniorske i seniorske titule prvaka Njemčake. Na profesionalnim mečevima u svijetu zadnjih godinu dana osvojio je četiri međunarodna kupa.

Ovaj šampion iz Njemčake, uz to što protivnike slama najvećom podlakticom na svijetu, govori i četiri jezika – engleski, španjolski, ruski i švedski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poliglotu među obaračima ruke moći ćete uživo bodriti na najvećem svjetskom turniru aktualnih i bivših svjetskih prvaka u obaranju ruke koji će se u organizaciji 'Only Men Stuff-a' odvijati od 5.-8. listopada u Westgateu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo