'Osjetit ćeš svu bol kroz koju je prošla moja obitelj!'

18.6.2011.
14:43
VOYO logo

Strikeforceov spektaklu u Dallasu ponudit će u subotu navečer dva velika okršaja - borbu večeri između Alistaira Overeema i Fabrizia Werduma, te povratnički meč Amerikanca Josha Barnetta koji će ukrstiti šake s nabildanim Brettom Rogersom.

33-godišnji Barnet se nije borio još od ljeta 2010. godine, kada je pobijedio Geronima dos Santosazaledivši svoj skor na ukupno 25 pobjeda i pet poraza u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je spreman za povratak, a očevici kažu da je za meč protiv tri godina mlađeg protivnika trenirao bolje i jače nego ikad te da sigurno neće razočarati.

On je, uz to i jedini MMA borac u povijesti kojem ja čak triput dokazano uzimanje steroida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošao sam težak put, gledao sam kako se drugi bore i slušao optužbe atletske komisije. Bila su to teška vremena za mene i moju obitelj. Na kraju su mi odredili da se borim protiv tog starog i velikog Rogersa koji misli da će na meni napraviti ime. Pokazat ću vam tko je on u ovoj borbi. Osjetit će svu bol kroz koju smo morali proći ja i moja obitelj", poručio je nabrijani Amerikanac svom protivniku.

Posljednjih dana na internetu se pojavilo i nekoliko zanimljivih videa koji prate Barnetov povratak u ring, a jedan od njih je i zanimljiva sličica s treninga, na kojem je Josh vrlo snalažljivo namjestio slomljeni nos svom sparing partneru Eriku Arevalu usred intervjua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106120332006 arti-201106070497006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo