Uz novog trenera / Nakon horora i makljaže, konačno poznat datum meča: Ivana Habazin 10. siječnja ide po osvetu i naslov

Amerikanka i dalje provocira svojim izjavama kao da strašne scene iz listopada nisu bile dovoljne

25.11.2019.
19:57
VOYO logo

Nakon horora u američkom Flintu početkom listopada gdje je trener najbolje hrvatske boksačice Ivane Habazin pretučen uoči meča s Amerikankom Claressom Shileds - dobili smo datum novog meča. Ivana Habazin 10. siječnja ide po osvetu i naslov. 

Iz male dvorane u Rijeci do svjetske slave. Tako bi trebao izgledati put Ivane Habazin ako se ostvari njezina najveća želja da pobijedi Claressu Shields i postane svjetska prvakinja u super velter kategoriji. Amerikanka i dalje provocira svojim izjavama kao da strašne scene iz listopada nisu bile dovoljne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ona običan bully, tako je pobjeđivala protivnice, ušla im je previše u glavu da one isprovociraju nju. Pokušala je to sa mnom, ja sam imala jednu izjavu pa me ona blokirala na društvenim mrežama", rekla je Habazin.

Ivana će svoje pripreme odraditi na Krku i u Rijeci uz novog trenera Stevea Upshera. Kaže, sada je u boljoj formi nego prije meča u Flintu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi datum meča je 10. siječnja u Atlantic Cityju. Možda je dođe bodriti i njezin bivši trener James Ali Bashir koji se još uvijek nije oporavio od brutalnog napada u Flintu.

"On je i dalje doslovno svaki drugi dsn u bolnicama na pretragama i dalje se ne osjeća dobro, ima vrtoglavice i čeka ga još jedna operacija", rekla je Habazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega će se, kaže, boriti, ali i protiv velike mašinerije koja stoji iz Claresse. 

Hoće li uspjeti ono što nitko nije, saznat ćemo ubrzo. Odmor je završio, kreću žestoke pripreme za meč života. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo