Ogromna ruska zvijer : Mirko je s njim odavno trebao zavrsiti u ringu!

Mirko Filipovic je napokon dobio suparnika za nastup na Glory 17 u Los Angelesu. Nakon sto je Patu Barryju zabranjen nastup, Mirkov novi protivnik bit ce iskusni ruski borac Sergej Haritonov.

8.5.2014.
13:47
VOYO logo

Radi se o legendarnom borcu Pridea, a jos u vrijeme najslavnijih Cro Copovih dana se cesto znalo spekulirati kako ce Rus i Cro Cop zavrsiti u ringu. Na kraju ce se to i dogoditi 21. lipnja u SAD-u.

"Zadnjih par dana smo pregovrali oko imena protivnika nakon sto je Altetska Kommisija zabranila Pat Barryju nastup. Bilo je u igri i par mladih, malo manje poznatih imena, no smatramo da je Haritonov zbog svoje proslosti i atraktivnosti jako dobar izbor. I Mirko i Haritonov su bili Pride zvijezde, a sada su dio Gloryja. Na kraju je nadeno rjesenje na zadovoljstvo svih strana - Spike TV-a koji ce raditi prijenos, Gloryja i boraca", donosi Fight Site u tekstu izjavu Cro Copovog menadzera Orsata Zovka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rus je visok 194 cm i ima cak 122 kile, a na posljednjem Glory dogadaju je porazen od Andersona 'Braddocka' Silve. U MMA-u ima vise nego solidan omjer od 21 pobjede i pet poraza u karijeri, ali u kick boksingu nije toliko uspjesan. U devet borbi ima cetiri poraza. Hoce li mu Mirko nanjeti peti, saznat cemo za sest tjedana.

//www.youtube.com/embed/ZkKGS6Kkk9A

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo