ETO KAKAV JE BABIĆ ZAPRAVO BOKSAČ: / Bivši svjetski prvak iznenadio komentarima o Savageu - 'Moguće da će imati problema''

Image

Komentirao je nagađanja da će Babić imati ozbiljnih problema čim u ring s njim uđe malo ozbiljniji i bolji teškaš

22.11.2020.
16:21
VOYO logo

Hrvatski boksač Alen Babić u subotu navečer nokautirao je Tom Littlea na priredbi u Londonu i upisao je šestu uzastopnu pobjedu u šest profesionalnih mečeva. Babić je meč odradio u potpunosti u svom stilu, divljački je tukao Britanca od prve runde, a u trećoj ga je dva puta rušio s tim da se Little drugi put nije digao.

Babićeva borba opet je odjeknula glasno u svijetu boksa posebice zbog njegova specifičnog pomalo arhaičnog stila boksa, a popularni "Savage" svidio se i bivšem svjetskom prvaku Tonyju Bellewu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Babić je nezaustavljiv, nije stao od početka do kraja. Ne možeš takav tempo držati 12 rundi s ovom kilažom, ali znate što ću vam reći, užitak ga je gledati. Pratite njegovu karijeru jer će biti briljantna i uzbudljiva", poručio je to Bellew putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li imati problema?

Komentirao je i nagađanja da će Babić imati ozbiljnih problema čim u ring s njim uđe malo ozbiljniji i bolji teškaš. "Moguće da će imati, ali radi se o tome da se on s takvima voljan suočiti. On je sto posto borac koji pripada lakoteškoj kategoriji. I to manji, ali on se sam odlučio boriti s većim ljudima i trenutno odrađuje dobar posao. Ja sam njegov fan", komentirao je još Bellew.

Ubrzo mu je odgovorio i Babić. "Prijatelju, hvala ti. Jedan si od mojih idola, a ujedno si i moj fan. Što još mogu tražiti", veli Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo