SPEKTAKL / Bio je to jedan od najuzbudljivijih mečeva godine. Pogledajte što je ponajbolji boksač svijeta napravio svom najvećem rivalu

Image
Foto: Profimedia

Canelo je jedini boksač od kojeg je Golovkin izgubio u 45 borbi svoje profesionalne karijere

18.9.2022.
14:28
Profimedia
VOYO logo

Boksačka superzvijezda Saul Canelo Alvarez dobio je treći međusobni dvoboj s Genadijem Golovkinom i ostao četverostruki svjetski prvak u supersrednjoj kategoriji.

Tridesetdvogodišnji Meksikanac pobijedio je osam godina starijeg rivala iz Kazahstana jednoglasnom odlukom sudaca u nedjelju u Las Vegasu. Nakon remija 2017. godine i pobjede iz 2018., Alvarez je tako potvrdio svoju nadmoć nad Golovkinom u trećem poglavlju jednog od najvećih boksačkih rivalstava posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini je od Canela gubio

Ova druga pobjeda Meksikanca nad Kazahstancem nije bila sporna, za razliku od prve u rujnu 2018., kao i remija godinu dana ranije, dva rezultata koji su izazvali kontroverze jer mnogi promatrači i stručnjaci vjeruju da je Canelo trebao izgubiti oba dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Canelo je jedini boksač od kojeg je Golovkin izgubio u 45 borbi svoje profesionalne karijere.

Canelo Alvarez nije mnogo slavio jer je već u ringu objavio da mora ići na operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja lijeva ruka treba operaciju. Jako je loše. Ne mogu čak ni držati čašu vode", rekao je Alvarez, koji sada u karijeri ima 58 pobjeda, te po dva remija i poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo