MONSTRUM / Sportska zvijezda drogirala i silovala nemoćne žene, nacija je u šoku

24.3.2015.
12:57
VOYO logo

Darren Sharper dobio je jednu pravnu bitku, a sad ga očekuju i ostale. Prvi pravni korak protiv kaznene optužbe, koja je aktualna u četiri države, riješen je, no, ispred 39- godišnjeg Amerikanca teška je borba.

Ova bivša NFL zvijezda i osvajač 'Super Bowla' optužena je da je silovala ukupno devet žena u četiri različite američke savezne države, a svoje žrtve je drogirao stavljanjem sedativa u alkoholno piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sharper je oslobođen krivnje u Kaliforniji, ulaganje žalbe u nepravomoćnu kaznu bilo je u njegovu najboljem interesu, a sveukupno mu je prijetilo do 33 godine zatvora za sve optužnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Green Bay Packers, Minnesota Vikingsa i New Orleans Saintsa pojavio se u sudnici u Los Angelesu gdje izdržava zatvorsku kaznu od veljače 2014. godine, te je putem video konferencije obavio svoju sudsku dužnost u Phoenixu.

Prema dogovoru između njegovih odvjetnika, tužitelja i sudaca, osvajač 'Super Bowla' će tako služiti 9 godišnju kaznu zbog sličnih kaznenih djela u Louisiani, Nevadi, Arizoni i Kaliforniji. Još je prije na isti način pokušao silovati dvije žene, a neka kaznena djela je i sam priznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo