VOZAČI, OPREZ! / Nevrijeme pogodilo Gorski kotar: Zbog tuče i velike količine vode vozi se usporeno, bujice vode u tunelima

Image

U tunelima Čardak i Lučice u smjeru Rijeke zbog bujica vode vozi se jednim trakom, a na ulazu u tunel Čardak kolona je oko 1 km

27.8.2022.
14:33
VOYO logo

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru i Lici, javio je HAK u subotu iza 14 sati.

"Zbog tuče i velike količine vode na kolniku na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Delnice vozi se usporeno, uz ograničenje brzine od 40 km/h. U tunelima Čardak i Lučice u smjeru Rijeke zbog bujica vode vozi se jednim trakom, a na ulazu u tunel Čardak kolona je oko 1 km", navodi se na stranicama HAK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozače se pozivao da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te u uvjetima smanjene vidljivosti voze s uključenim dnevnim ili kratkim svjetlima.

Također, dodaju u HAK-u, pojačan je promet je na gradskim cestama, obilaznicama, državnim cestama i autocestama u smjeru mora i unutrašnjosti, cestama u priobalju, pojedinim trajektnim lukama i pristaništima i graničnim prijelazima. Vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje na pojedinim dionicama autocesta, osobito u zonama odmorišta, tunela i naplata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo