NEPOŠTIVANJE MJERA / Zbog putnika koji nije nosio masku policija okružila osječki autobus s tri vozila

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Jedna svjedokinja čitavog incidenta mislila je da je posrijedi pljačka

22.12.2020.
16:55
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog pandemije morali smo se priviknuti na ''novo normalno'', a sada su brojni Osječani svjedočili i nečemu neobičnom. Zbog razmjerice u autobusu pojavila se policija s čak tri vozila. 

Ulazak na zadnja vrata

Do razmjerice između vozača i putnika je došlo zbog nenošenja maske i ulaska u autobus na zadnja vrata, javlja Glas Slavonije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Iskreno, mislila sam da je posrijedi pljačka, ili nešto slično, jer je policija vrlo brzo došla, parkirali su jedan automobil ispred autobusa, drugi iza, i brzo su istrčali iz vozila prema autobusu. Kada sam izišla iz pekarnice čula sam kako se sve to dogodilo, odnosno zato što jedan putnik nije htio staviti masku na lice'', izjavila je Osječanka Marica Kožić.

Jedan mladić je ušao u autobus na stražnja vrata bez maske na licu i nije poslušao vozača koji mu je naredio da mora izaći iz autobusa, staviti masku i onda ponovo ući na prednja vrata.Ubrzo je došlo do verbalnog sukoba između njih dvojice, a zatim i do naguravanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je mladić s kartonskom kutijom u rukama izišao iz autobusa. Vozač autobusa pozvao je policiju koja je brzo došla. Policajci su obavili razgovor s obojicom sudionika ove razmjerice i to je potrajalo gotovo sat vremena. 

Za to vrijeme autobus nije prometovao, već je na relaciji Jug II – Kanižlićeva vozio zamjenski bus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo