MUP: 'STARICA NIJE U PREKRŠAJU' / Zar je starica koja prosi na Ilici zaista najveći problem ove države? Naš čitatelj uhvatio trenutak u kojem bakicu legitimira policijac

Image
Foto: Snimio čitatelj (Vijesti.hr)

Na zagrebačkoj Ilici, danas negdje iza podne, naš je čitatelj fotografirao staricu koja prosi na Ilici, u trenutku kada ju je legitimirao policajac

2.11.2017.
16:18
Snimio čitatelj (Vijesti.hr)
VOYO logo

Svi se sjećamo djedice iz Kaštela kojem su carinici ukrali Božić prije otprilike godinu dana, a danas je naš čitatelj naišao na sličnu sudbinu jedne Zagrepčanke.

Na zagrebačkoj Ilici, danas negdje iza podne, fotografirao je staricu koja prosi na Ilici, u trenutku kada ju je legitimirao policajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je policiji to u opisu posla, čitatelj nije mogao pojmiti zašto policija legitimira staricu, a 'progleda kroz prste' mnogo većim 'igračima' od nje. 

Na mail adresu MUP-a poslali smo upit za očitovanjem o ovom slučaju, a njihov vam odgovor prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavno na Vaš upit izvješćujemo Vas da je policija postupala temeljem zaprimljene dojave o tome da na križanju Ilice i Frankopanske ulice u Zagrebu osoba prosi. Izlaskom na mjesto događaja te provedenim provjerama utvrđeno je kako osoba nije u prekršaju te nisu poduzete nikakve daljnje radnje prema toj osobi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo