Nema da nema / Zagreb prodaje stanove u svom vlasništvu: Najjeftiniji je nešto više od 100 tisuća kuna

Image
Foto: Ministarstvo državne imovine

Prodaja po Zagrebu i okolici Zagreba

12.11.2020.
12:00
Ministarstvo državne imovine
VOYO logo

Grad Zagreb objavio je javni natječaj za prodaju stanova u njihovom vlasništvu. Prodaju se stanovi koji su u najmu na određeno vrijeme s ugovorenom najamninom te najmoprimac ima pravo prvokupa, stanovi koji se koriste bez valjane pravne osobe te prazni stanovi.

Ukupno je na prodaju stavljeno 19 stanova, ponude će biti javno otvorene i pročitane 15. 12. 2020. godine, u 10 sati, u zgradi gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1, dvorana 272, 2 kat.

U ponudi su različiti stanovi, od onih u Klari, pa sve do onih na Trešnjevci. Nažalost u objavi natječaja nisu postavljene i fotografije svih stanova. Najjeftiniji stan je u Paškoj 8 u kvartu Trnje, početni iznos kupoprodajne cijene je 109.000 kuna. Nešto skuplji je stan u Primorskoj ulici 9 u kvartu Črnomerec. Početna cijena mu je 144.000 kuna. Stan na Maksimiru u ulici Krijesnice 13 za početnu cijenu ima 162.000 kuna. Najskuplji stan je pak u Sokolgradskoj ulici 5 u kvartu Trešnjevka. Početna cijena mu je 752.000 kuna, a ima oko 70 kvadrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Testirao se na koronu /

Ministar Beroš zbog respiratornih problema se nije pojavio na Vladi

Image
Testirao se na koronu /

Ministar Beroš zbog respiratornih problema se nije pojavio na Vladi

Rok za ponudu je 30 dana

Najpovoljniji ponuditelj je ponuditelj koji je ponudio najvišu kupoprodajnu cijenu i ispunjava sve druge uvjete natječaja. Rok za podnošenje pisanih ponuda je 30 dana, računajući od prvoga sljedećeg dana nakon objave javnog natječaja na oglasnoj ploči u zgradi gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1- prizemlje i web stranici Grada Zagreba, odnosno objave obavijesti o objavi javnog natječaja u dnevnom tisku. 

Koliko koštaju stanovi, gdje i kada ih možete vidjeti - više informacija ćete dobiti ako kliknete OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo