'TO JEDNOSTAVNO MORAŠ DOŽIVJETI' / (VIDEO) Milinović objavio snimku s automotodroma. U krivine ulazi sa 150 na sat, popeo se i do 260 km/h

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

'Mnogi znaju kakav je osjećaj koljena i lakta koji stružu po asfaltu'

15.7.2022.
12:47
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Bivši ministar zdravstva i bivši župan Ličko-senjske županije Darko Milinović zaljubljenik je u brzinu i motocikle, a iako je doživio nekoliko prometnih nesreća, među kojima i ona prije dvije godine kada je slomio ključnu kost na Grobniku, on od svoje zanimacije ne odustaje.

Snimio se tako na Grobniku, automotodromu kako dostiže 260 kilometara na sat. "Taj osjećaj, znam da mnogima ovo zvuči suludo, ali i mnogi znaju kakav je osjećaj koljena i lakta koji stružu po asfaltu", naveo je pa dodao: "Ne znam što bih rekao. To moraš jednostavno doživjeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu brzinu dostigao je za 1:35:20, a kaže da i bilo i za sekundu manje. "Falilo mi dvije desetinke. Da sam prije 'zatvorio riječki', moja greška, i da mi u 'zagrebačkom' ova dvojica nisu zasmetala. Bajkeri i dečki s Grobnika znaju o čemu pričam", naveo je na kraju pa priložio snimku ubrzanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istoj je vidljivo kako bivši ministar u krivine ulazi s oko 150 km/h, a kako i tijelom klizi jako blizu asfalta kada, kako i sam kaže, "koljeno i lakat stružu po asfaltu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo