ODMAH JE REAGIRAO / Kovačića u Šibeniku okružili fanovi, jedan opsovao Boga. Svi bruje o Mateovoj reakciji

Image
Foto: TikTok Alajbegk

Mnogi su u komentarima pohvalili njegovu reakciju. "Respect za opominjanje u vezi psovanja", poručio je jedan korisnik Tiktoka, "Nemojte psovat' djeco", napisao je drugi. "A Bože moj, ka divljaci su. Lipo me sram ovo gledati iz moga Šibenika. Kova oprosti", nadovezala se jedna korisnica

3.7.2023.
10:52
TikTok Alajbegk
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i novo pojačanje u svlačionici Manchester Cityja, Mateo Kovačić zasluženi odmor nakon duge sezone i zaključenog transfera provodi na Jadranskoj obali. Snimljen je kako šeće Šibenikom, a nije trebalo dugo da se oko njega okupi vojska uzbuđenih obožavatelja.

Taj se video brzinom munje proširio društvenim mrežama i to zbog detalja u pozadini koji je mnogima upao u oči. Dok su ga jedni pratili u stopu i snimali svaki njegov korak, bilo je i onih koji su ovaj susret pod svaku cijenu htjeli ovjekovječiti slikom. Neki su bili i previše uzbuđeni pa se u jednom trenutku u pozadini čuje kako je netko opsovao Boga. Kovačić je odmah reagirao, okrenuo se i poručio mu: "Nemoj psovat', jesi čua?" nakon čega je nastavio šetnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su u komentarima pohvalili njegovu reakciju. "Respect za opominjanje u vezi psovanja", poručio je jedan korisnik Tiktoka, "Nemojte psovat' djeco", napisao je drugi. "A Bože moj, ka divljaci su. Lipo me sram ovo gledati iz moga Šibenika. Kova oprosti", nadovezala se jedna korisnica. U komentarima su mnogi istaknuli da im je žao što Kovačić nema privatnosti ni na odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, veznjak Vatrenih je prije nekoliko dana i službeno postao novi "Građanin". Nakon odlaska iz Chelsea potpisao je za Manchester City gdje bi trebao ostati do 2027. godine. Tako je postao drugi Hrvat u redovima ovog engleskog prvaka. Prije njega, Cityjev dres nosio je Vedran Čorluka u sezoni 2007./08.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako je Kovačić proveo prvi dan kao igrač Cityja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo